0

Neutrogena CICA Maska na chodidla 1 pár

Intenzivně regenerující a vyživující maska na pokožku chodidel. Zjemňuje a hydratuje. Vhodná i pro citlivou, suchou a popraskanou pokožku.
Více informací
NEUTROGENA

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Neutrogena CICA Maska na chodidla 1 pár

NEUTROGENA Norská receptura CICA maska na chodidla poskytuje okamžitou úlevu pro suchá chodidla a popraskané paty od prvního použití. Intenzivně vyživuje, pomáhá regenerovat pokožku a zanechává vaše chodidla hladší a jemnější. Složení s vysokou snášenlivostí. Vhodná pro citlivou pokožku.
NEUTROGENA

Parametry

EAN
3574661534909
Léková forma
Maska
Velikost balení
1 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
Krok 1: Důkladně si umyjte a osušte chodidla. Krok 2: Nasaďte si ponožky (na každé chodidlo jednu) a pohodlně utáhněte šňůrku. Krok 3: Po 10 minutách sundejte. Není třeba oplachovat. Krok 4: Zbytek přípravku vmasírujte do pokožky, aby se plně vstřebal.
Aqua, Glycerin, Distearyldimonium chloride, Petrolatum, Isopropyl palmitate, Cetyl alcohol, Dimethicone, Avena sativa kernel flour, Avena sativa kernel oil, Avena sativa kernel extract, Butyrospermum parkii putter, Steareth-20, Myristyl alcohol, , Stearyl alcohol, Sodium chloride, BHT, Tocopherol, Benzyl alcohol, Potassium sorbate.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Pouze k zevnímu použití.

Neutrogena CICA Maska na...

119,00 Kč