0

Biovenol krém 200 ml + dárek Biovenol micro 20 tbl.

Biovenol krém na nohy + Bivenol micro tablety jako dárek. Krém přijemně chladí a je vhodný k péči o pokožku unavených nohou se klonem k natékání či žilním problémům. Bivenol micro tablety slouží jako antioxidant pro normální činnost kardiovaskulárního systému.
Více informací
Biomedica
Brzy skladem
222,00 Kč Vč. DPH

(11,10 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Biovenol krém 200 ml + dárek Biovenol micro 20 tbl.

Biovenol krém na nohy + Bivenol micro tablety jako dárek.

Biovenol krém je vhodný k péči o pokožku unavených nohou se sklonem k natékání či žilním problémům, příjemně je ochladí. Kombinace éterických olejů nejvyšší kvality (levandule, lemongrass, borovice, tea tree, rozmarýn) a bylinných extraktů (kaštan, arnika, měsíček, jalovec) napomáhá k prokrvení pokožky, osvěžuje ji a urychluje její regenerační procesy. Krém má dobrou roztíratelnost, velmi příjemnou parfemaci a nezanechává mastný film.

Doplněk stravy Bivenol micro obsahuje mikronizovanou směs diosminu a hesperidinu. Mikronizace diosminu a hesperidinu zvyšuje vstřebatelnost a využití těchto látek. Dále obsahuje rutin, extrakt kaštanu koňského a resveratrol. Extrakt z kaštanu koňského přispívá k správné činnosti cévní soustavy a zmírňuje pocit těžkých nohou. Resveratrol napomáhá normální činnosti kardiovaskulárního systému. Flavonoidy diosmin a hesperidin v mikronizované formě podporují vstřebatelnost přípravku.

Biomedica

Parametry

EAN
8594002393595
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Biomedica spol. s r.o.
Biovenol krém několikrát denně lehce vmasírujte do pokožky nohou. Doplněk stravy Bivenol micro: 1 tableta 1x denně

Biovenol krém: Éterické oleje: levandule, lemongrass, borovice, tea tree, rozmarýn. Bylinné extrakty: kaštan, arnika, měsíček, jalovec.

Dárek Bivenol micro tablety (doplněk stravy): v 1 tableta obsahuje diosmin 450 mg, hesperidinu 50 mg, rutin 20 mg, extrakt kaštanu koňského 75mg (min. 20% aescinu) a resveratrol.

Biovenol krém 200 ml +...

222,00 Kč