0

Da Vinci Academia Ocutein sensitive roztok na kontaktní čočky 360 ml

S unikátní kombinací hyaluronátu sodného a hypromelózy výborně čistí a dezinfikuje, zajišťuje celodenní lubrikaci a pohodlí při nošení čoček, zlepšuje komfort vidění i pro velmi citlivé a suché oči.
Více informací

Velikost balení:

360 ml
50 ml
Skladem
266,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vynikající čištění Účinně uvolňuje a odstraňuje nahromaděný film, bílkoviny a jiné usazeniny a zbytky, které zhoršují pohodlí čočky. Účinná dezinfekce Dezinfekce probíhá při čištění a pokračuje během skladování usmrcením škodlivých mikroorganizmů na čočkách. Dokonalé pohodlí Speciální složení s hyaluronátem sodným a hypromelózou zajišťuje čočkám celodenní lubrikaci a pohodlí při jejich nošení. Nedráždivost Hodnota pH podobná slzám zaručuje nedráždivost i pro ty nejcitlivější oči. Vhodný pro všechny typy měkkých kontaktních čoček. Speciálně vyvinuto pro silikon-hydrogelové kontaktní čočky.

Parametry

EAN
8594059738622
8594059738622
Léková forma
Roztok
Velikost balení
360 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You
Umyjte si a důkladně osušte ruce. Ujistěte se, že pouzdro na kontaktní čočky je prázdné a čisté, naplňte obě části pouzdra roztokem a umístěte každou kontaktní čočku do příslušného oddílu pouzdra na čočky. Pouzdro na čočky pevně uzavřete a nechte kontaktní čočky ponořené v roztoku po dobu nejméně 4 hodin. Před otevřením pouzdro na čočky jemně protřepejte. Před vyjmutím kontaktních čoček z pouzdra na čočky si důkladně umyjte a osušte ruce. Čerstvým roztokem jemně otřete kontaktní čočky po obou stranách na dlani. Před nasazením opláchněte kontaktní čočky čerstvým roztokem. Před každým použitím pouzdro na čočky vyprázdněte.
Hyaluronic acid, HPMC, disodium edetate, isotonic buff ered solution pH 7.2.
V případě podráždění očí přestaňte produkt používat a kontaktujte lékaře. Nepoužívejte v případě alergie nebo přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nedotýkejte se kapátkem povrchu oka. Nemíchejte s jinými roztoky. Jednou použitý roztok již znovu nepoužívejte. Nepolykejte. Po použití lahvičku pevně uzavřete. Chraňte před zdroji tepla a skladujte na suchém místě při teplotách 5–35 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Sterilní až do otevření. Produkt je použitelný do 90 dnů od prvního otevření. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Nepoužívejte produkt, pokud je obal poškozený.

Da Vinci Academia Ocutein...

266,00 Kč