0

Opti-free PureMoist roztok na kontaktní čočky 300 ml

Roztok na kontaktní čočky dezinfikuje, čistí, zvlhčuje a uchovává měkké kontaktní čočky, především silikon-hydrogelové. Zajišťuje pohodlí po celý den.
Více informací
Opti free
Skladem
401,00 Kč Vč. DPH

(1,34 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Opti-free PureMoist roztok na kontaktní čočky 300 ml

Opti-free PureMoist roztok obsahuje patentovaný komplex HydraGlyde zajišťující 16 hodinové zvlhčení pro pohodlí od rána až do nočních hodin. Odstraňuje bílkovinné usazeniny a redukuje ukládání lipidů.
Opti free

Parametry

EAN
300651361087
Léková forma
Roztok
Velikost balení
300 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Důkladně opláchněte obě strany čočky roztokem. Vložte je do naplněného pouzdra s čerstvým roztokem. Čočky nechte v pouzdru přes noc, nejméně 6 hodin.
Citrát sodný, chlorid sodný, kyselinu boritou, sorbitol, aminomethylpropanol, edetan disodný a dvě zvlhčující činidla (TETRONIC® 1304† a HydraGlyde zvlhčující složka [EOBO-41*- polyoxyethylen-polyoxybutylen]) s konzervačními látkami POLYQUAD (polykvaternium-1), 0,001 % a ALDOX (myristamidopropyldimethylamin), 0,0006 %. HydraGlyde zvlhčující složka je patentovaný multifunkční blokový kopolymer, určený zejména ke zvlhčování a lubrikaci silikon-hydrogelových čoček.
Dodržujte pokyny svého očního specialisty a veškeré pokyny v návodu k použití, jež se týkají správného používání a řádné péče o Vaše čočky a přípravků pro péči o čočky, včetně pouzdra na čočky. Pokud budete pociťovat přetrvávající nepříjemné pocity v oku, nadměrné slzení, změny vidění nebo zčervenání oka, ihned čočky vyjměte z oka a poraďte se se svým očním specialistou.

Opti-free PureMoist roztok...

401,00 Kč