0

Opti-free Replenish roztok na kontaktní čočky 300 ml

Víceúčelový dezinfekční roztok vhodný pro všechny druhy měkkých kontaktních čoček, zejména pro silikon-hydrogelové čočky. Zajišťuje pohodlí po celý den.
Více informací
Opti free

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Opti-free Replenish roztok na kontaktní čočky 300 ml

Opti-free Replenish roztok obsahuje patentovaný systém TearGlyde udržující na čočkách povrchovou vlhkost pro vyšší pohodlí. Přípravek čistí a pečuje bez nutnosti mnutí. Roztok udržuje smáčivost čoček až 14 hodin. Čistí čočky tím, že z nich při dezinfekci a uchovávání uvolní a odstraní nashromážděné bílkoviny, usazeniny a další látky.
Opti free

Parametry

EAN
300650356831
Léková forma
Roztok
Velikost balení
300 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Pomocí roztoku důkladně opláchněte každou stranu čočky po dobu 5 vteřin. Pouzdro na čočky naplňte roztokem a čočky nechte v uzavřeném pouzdře přes noc, alespoň 6 hodin. Poté čočky lze opět používat.
Citrát sodný, chlorid sodný, boritan sodný, propylenglykol, patentovaný regenerační systém TearGlydeTM s dvojím účinkem (TETRONIC® 1304†, kyselina nonanoyl-ethylendiamintrioctová) s konzervačními látkami POLYQUADTM (polyquaternium-1) 0,001 % a ALDOXTM (myristamidopropyldimethylamin) 0,0005 %.
Řiďte se pokyny svého očního specialisty a všemi návody ke správnému používání a ošetřování kontaktních čoček i výrobků určených k péči o ně včetně pouzdra. Roztok v pouzdru na čočky nepoužívejte opakovaně ani nedolévejte, mohlo by dojít k omezení účinné dezinfekce čočky. Pociťujete-li neustávající oční diskomfort, nadměrné slzení, změny vidění nebo pozorujete-li zarudnutí oka, ihned si čočky vyjměte a poraďte se s očním specialistou.

Opti-free Replenish roztok...

371,00 Kč