0

RELOXAN Mint 48 žvýkacích tablet

Zdravotnický prostředek pro rychlou a dlouhodobou úlevu od pálení žáhy a žaludečních potíží způsobených žaludeční kyselinou. Pro dospělé a dospívající od 12 let.
Více informací
RELOXAN

Velikost balení:

48 ks
16 ks
Skladem
188,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Opakující se žaludeční potíže způsobené kyselinou, jako pálení žáhy, kyselé říhání a neustálý tlak v žaludku, jsou nepříjemné a mohou se ve zvýšené míře vyskytovat např. ve stresových situacích nebo v důsledku konzumace určitých potravin nebo užívání léků. Zde pomáhají žvýkací tablety Reloxan.

Jedinečná kombinace pufrů minerálních kyselin (uhličitan vápenatý a uhličitan hořečnatý) a vysoce koncentrovaných ochranných rostlinných látek z opuncie působí proti potížím zapříčiněným žaludeční kyselinou hned dvojím způsobem.

- Přebytečná žaludeční kyselina je rychle neutralizována. To vede k rychlé úlevě od akutních příznaků, jako jsou pálení žáhy a kyselé říhání. Narušená sliznice jícnu a žaludku je zároveň pokryta zklidňujícím ochranným filmem.

- Aktivní složky uhličitan hořečnatý, uhličitan vápenatý a extrakt z opuncie jsou uvolňovány již při žvýkání. Jsou tak přímo k dispozici v žaludku a mohou účinkovat okamžitě. Potíže pak rychle odezní. Žvýkací tablety Reloxan je možno užívat již při prvních příznacích. Již jedna žvýkací tableta neutralizuje přebytečnou žaludeční kyselinu a ihned zmírní pálení žáhy.

VÝHODY

  • Rychlý nástup účinku - účinné látky v přípravku Reloxan se uvolňují ihned při žvýkání a okamžitě účinkují.
  • Dobrá snášenlivost
  • Snadné užívání - není nutné zapíjet vodou.
  • Neobsahuje žádné produkty živočišného původu, mohou užívat vegani.
RELOXAN

Parametry

EAN
9006396553244
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
48 ks
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Hälsa Pharma GmbH, Bielefeld
Pro zmírnění pálení žáhy užijte jednu žvýkací tabletu, nejlépe hodinu po jídle. Reloxan lze užívat také před spaním nebo mezi jídly. Pokud jste těhotná nebo kojíte, poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem, než začnete Reloxan užívat. Díky své kombinaci minerálních a rostlinných složek je Reloxan dobře snášen, takže můžete užívat několik tablet denně i delší dobu.
1 žvýkací tableta obsahuje: uhličitan vápenatý 450 mg, uhličitan hořečnatý 50 mg, extrakt z opuncie 75 mg, sorbitol, kukuřičný škrob, maltodextrin, mátový olej, magnesium-stearát. Žvýkací tablety Reloxan neobsahují žádné konzervační látky nebo umělá barviva. Bez lepku. Bez laktózy.
Reloxan žvýkací tablety nepodávejte dětem a dospívajícím do 12 let. Během těhotenství a kojení se před začátkem užívání poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Upozornění pro diabetiky: 1 žvýkací tableta obsahuje až 0,56 g sorbitolu. Použití nadměrného množství přípravku může mít projímavý účinek. Užívání vysokých dávek po delší dobu může zapříčinit Burnettův syndrom, proto neužívejte žvýkací tablety Reloxan bez přerušení déle než 14 dní a více než 4 tablety denně.

RELOXAN Mint 48 žvýkacích...

188,00 Kč