0

GASTROTUSS Baby sirup 180 ml

Zdravotnický prostředek určený k léčbě refluxu u kojenců a dětí.
Více informací
GASTROTUSS
Skladem
219,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Gatrotuss Baby sirup zmírňuje symptomy onemocnění jako jsou kyselá nebo zásaditá regurgitace, zvracení, pálení žáhy, pocit cizího tělesa v krku, zánět nosohltanu, říhání, pocit napětí v břiše, kašel a další onemocnění způsobená gastroezofageálním refluxem. Napomáhá hojení narušené sliznice hltanu a jícnu.

Přípravek se řadí mezi antirefluxní sirupy s mechanickým působením, bez celkových účinků na organismus. Obsahuje alginát hořčíku, látka rostlinného původu, která se získává z mořských řas. V kyselém prostředí žaludku vytvoří alginát gelovou bariéru na povrchu žaludečního jezírka, nijak však nenarušuje důležité děje probíhající v organismu (např. mechanismy trávení, vstřebávání důležitých živin, ovlivnění stolice apod). Tato ochranná vrstva chrání jícen před podrážděním kyselým obsahem žaludku. Při refluxu se tak do jícnu nedostává kyselý obsah žaludku, ale pH neutrální gel tvořený alginátem.

Dalšími aktivními složkami jsou simetikon působící proti plynatosti a D-Panthenol, který podporuje hojení a regeneraci sliznice jícnu a hltanu. Sirup zklidní podráždění, zažene nepříjemný pocit pálení a dráždění na kašel, omezuje nadýmání a říhání a má regenerační a protizánětlivé účinky.

GASTROTUSS

Parametry

EAN
8034125181476
8034125181476
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
180 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Drugs Minerals
Kojencům do 5 kg tělesné hmotnosti podávejte 2,5-3 ml sirupu po krmení. Děti do 3 let věku užívají 5 ml po jídle a před spaním, děti do 12 let věku užívají 10-20 ml sirupu po jídle a před spaním, nedoporučí-li lékař jinak. Pokud dítě zvrací i po podání přípravku, podejte 1 ml přípravku navíc. Před použitím důkladně lahvičku protřepejte.
Alginát hořečnatý, simetikon, D-Panthenol, xanthanovou gumu, fruktózu, hydroxid sodný, dihydrogenuhličitan sodný.
Přípravek neobsahuje lepek a laktózu. Uchovávejte při pokojové teplotě do 30°C mimo dosah dětí.

GASTROTUSS Baby sirup 180 ml

219,00 Kč