0

LADIVAL CITLIVÁ POKOŽKA PLUS OF 30, mléko 200 ml

Tento přípravek na ochranu před sluncem pro normální až citlivou pokožku nabízí speciální pečující složení pro ty, kteří chtějí svoji lehce citlivou pokožku uchovat zdravou. Ve srovnání s klasickou řadou pro citlivou pokožku, obsahuje navíc fotolyázu a kyselinu hyaluronovou.
Více informací
Brzy skladem
429,00 Kč Vč. DPH

(2,14 Kč ml)

Možnosti doručení

DPD99 Kč
Zásilkovna79 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Česká pošta79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LADIVAL CITLIVÁ POKOŽKA PLUS OF 30, mléko 200 ml

Ladival pro citlivou pokožku, mléko pro ochranu před slunečnim zářením je speciálně upraveno ta, aby uchovávalo zdravou pokužku, obsahuje fotolyázu a kyselinu hyaluronovou. Fotolyáza je aktivní enzym z modrých řas, který podporuje vlastní regeneraci buněk pokožky a snižuje poškození kůže způsobené UVB zářením. Kyselina hyaluronová zajišťuje intenzivní hydrataci a regeneraci pokožky. Unikátní ochranný komplex UVA-UVB+IR-A. Produkt bezpečně a spolehlivě chrání pokožku při veškerých aktivitách, jako je pobyt ve vodě, procházka, sport nebo turistika. S obsahem vysoce účinných antioxidantů – extraktu ze semene révy vinné, vitaminem E a koenzymem Q10. Dermatologicky testováno, voděodolné. Pečující, nelepivé složení. Neobsahuje PEG emulgátory, parfémy, barviva ani konzervanty. Přípravek je šetrný k životnímu prostředí, splňuje podmínky Havajského zákona na ochranu korálových útesů.

Parametry

EAN
4011548030646
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Před sluněním aplikujte dostatečné silnou vrstvu a nechte vstřebat.Příliš malá vrstva snižuje ochranný účinek. Aplikujte pravidelně, aby byl zachován ochranný účinek, zejména po koupání, vysoušení ručníkem a při pocení. Batolata a malé děti nevystavujte přímým slunečním paprskům. Na ochranu před sluncem používejte oblečení a přípravky s vysokým ochranným faktorem. Ani produkty s vysokým SPF neposkytují kompletní ochranu. Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Nadměrné slunění představuje vážné zdravotní riziko. Vyvarujte se kontaktu s očima.

Komplex filtrů proti UVA + UVB + IR-A, glycerin, extrakt ze semen vinné révy, vitamin E, kyselina hyaluronová, fotolyáza, koenzym Q10.

LADIVAL CITLIVÁ POKOŽKA...

429,00 Kč