0

LADIVAL ALERGICKÁ POKOŽKA OF 30 GEL 200 ml

Chladivý gel na ochranu proti slunci pro alergickou kůži. Tento gel byl vyvinut speciálně pro použití při sluneční alergii a Mallorka-akné.
Více informací
-
Skladem
322,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ladival Alergická pokožka poskytuje spolehlivou ochranu před spálením, poškozením a předčasným stárnutím kůže způsobeným sluncem. Speciální složení je vhodné použití u sluneční alergie Mallorca-akné. Obohaceno o antioxidanty a vitamíny na ochranu kožních buněk.Unikátní ochranný komplex UVA-UVB+IR-A. Neobsahuje konzervanty (tzv. parabeny), parfémy, barviva ani chemické emulgátory (tzv. PEG). Odolné proti vodě i potu.Přípravek je šetrný k životnímu prostředí, splňuje podmínky Havajského zákona na ochranu korálových útesů a neobsahuje mikroplasty.
-

Parametry

EAN
4011548026014
4011548026014
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Před sluněním aplikujte dostatečné silnou vrstvu a nechte vstřebat. Příliš malá vrstva snižuje ochranný účinek. Aplikujte pravidelně, aby byl zachován ochranný účinek, zejména po koupání, vysoušení ručníkem a při pocení. Batolata a malé děti nevystavujte přímým slunečním paprskům. Na ochranu před sluncem používejte oblečení a přípravky s vysokým ochranným faktorem. Ani produkty s vysokým SPF neposkytují kompletní ochranu. Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Nadměrné slunění představuje vážné zdravotní riziko. Vyvarujte se kontaktu s očima.

LADIVAL ALERGICKÁ POKOŽKA...

322,00 Kč