0

LADIVAL SPORT OF 30 sprej 150 ml

Čirý sprej na ochranu proti slunci, transparentní, nemastný. Sprej je zároveň odolný proti vodě a potu. Vhodný pro aplikaci na silně ochlupené tělesné partie a pokožku hlavy snadná aplikace, bez roztírání.
Více informací
-
Skladem
254,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ladival Sport jednoduše stačí nastříkat a není třeba roztírat (obzvláště vhodný pro aplikaci na silně ochlupené tělesné partie a pokožku hlavy). Unikátní ochranný komplex UVA-UVB+IR-A. Neobsahuje konzervanty (tzv. parabeny), parfémy, barviva ani chemické emulgátory (tzv. PEG). Rychlá aplikace pokud spěcháte a nebo upřednostňujete lehčí než-li krémové složení. Sprej nezanechává žádný mastný filtr, dermatologicky testovaný, voděodolný, bez mikroplastů.
-

Parametry

EAN
4011548015742
4011548015742
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Před sluněním aplikujte dostatečné silnou vrstvu a nechte vstřebat.Příliš malá vrstva snižuje ochranný účinek. Aplikujte pravidelně, abybyl zachován ochranný účinek, zejména po koupání, vysoušeníručníkem a při pocení. Batolata a malé děti nevystavujte přímýmslunečním paprskům. Na ochranu před sluncem používejteoblečení a přípravky s vysokým ochranným faktorem. Ani produktys vysokým SPF neposkytují kompletní ochranu. Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Nadměrné slunění představujevážné zdravotní riziko. Vyvarujte se kontaktu s očima.

LADIVAL SPORT OF 30 sprej...

254,00 Kč