0

TOMMEE TIPPEE Made for Me elektrická odsávačka dvojitá

Dvojitá elektrická odsávačka mateřského mléka Made for Me je speciálně navržena tak, aby vám usnadnila cestu ke kojení. Pro větší pohodlí si můžete zvolit odsávání z obou prsů současně, zatímco superměkké, polstrované silikonové košíčky s masážními plátky pomáhají produkovat více mléka za kratší dobu.
Více informací
TOMMEE TIPPEE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
4 212,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Dvojitá elektrická odsávačka mateřského mléka Made for Me je speciálně navržena tak, aby vám usnadnila cestu ke kojení. Pro větší pohodlí si můžete zvolit odsávání z obou prsů současně, zatímco superměkké, polstrované silikonové košíčky s masážními plátky pomáhají produkovat více mléka za kratší dobu. Odsávačka je vybavena speciálními funkcemi, které jsou součástí balení:

Elektrická odsávačka mateřského mléka

Na napájecí jednotce si můžete vybrat z 5 masážních a 9 expresních nastavení, která pomáhají stimulovat tok mléka.

Více mléka za kratší dobu

Měkké silikonové košíčky jsou vybaveny masážními plátky, které stimulují prsa a umožňují odsát více mléka za kratší dobu.

Snadné čištění a sestavení

Odsávačka je vybavena uzavřeným systémem, který zabraňuje zpětnému toku mateřského mléka: jednodílné rohy umožňují snadné sestavení a čištění.

Lehká a tichá

Napájecí jednotka je dostatečně lehká, abyste ji mohli nosit v tašce, a je mimořádně diskrétní, takže můžete odsávat mateřské mléko kdykoli a kdekoli.

Dobíjení přes USB

Odsávačka mateřského mléka je napájena pomocí USB dobíjecí jednotky, takže ji můžete používat kdekoli. Plné nabití vám umožní více než 90 minut odsávání bez použití kabelu.

Jednoduchá nebo dvojitá

Odsávejte mléko z jedné strany nebo z obou a vyberte si mezi různými režimy, které pomáhají stimulovat tok mléka a zároveň jsou šetrné a pohodlné.

TOMMEE TIPPEE

Parametry

EAN
5010415236982
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Tomme Tippee

TOMMEE TIPPEE Made for Me...

4 212,00 Kč