0

TOMMEE TIPPEE Made for Me Elektrická odsávačka

Jednoduchá elektrická odsávačka mateřského mléka Tommee Tippee Made for Me je speciálně navržena tak, aby usnadnila cestu ke kojení.
Více informací
TOMMEE TIPPEE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
2 768,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Odsávačka mateřského mléka je ideální pro použití kdekoli si vyberete nebo pro odsávání z jednoho prsu, zatímco vaše dítě se krmí z druhého prsu. Je vybavena velmi měkkým, polstrovaným silikonovým košíčkem s masážními plátky, které pomáhají produkovat více mléka za kratší dobu. Odsávačka má hygienickou jednodílnou konstrukci, která se snadno sestavuje, takže můžete snadno a rychle začít s odsáváním. Díky tomu je také čištění odsávačky, ať už v horké mýdlové vodě, myčce nádobí nebo sterilizátoru, jednoduché a bez stresu.

Nepromarníte ani kapku

Inovativní vestavěný uzavřený systém znamená, že všechno drahocenné mateřské mléko se dostane pouze do láhve a Vy nepromarníte ani kapku. Odsávačka je vyrobena z materiálů zcela bez BPA a BPS, které zaručují bezpečné krmení.

Ideální pro odsávání na cestách

Odsávačka je doplněna tenkou napájecí jednotkou vhodnou do kapsy. Je dokonalým společníkem na cesty a dostatečně kompaktní, aby se vešla do přebalovací tašky. Je lehká, nezatíží, má diskrétní design a umožňuje tiché odsávání.

Vyberte si nastavení, které vám vyhovuje

Na pohonné jednotce si můžete vybrat z 5 masážních a 9 expresních nastavení, která pomáhají stimulovat tok mléka a zároveň jsou šetrná a pohodlná. Odsávačka je napájena jednotkou USB a po plném nabití poskytuje až 60 minut odsávání bez použití kabelu.

Mějte přehled o svém mléku

Odsávačka se dodává s kojeneckou lahvičkou Closer to Nature o objemu 150 ml s odměrkou pro možnost sledovat, kolik mléka odsáváte. Na displeji LED se dozvíte, jak dlouho odsáváte. Odsávačku lze také připojit ke všem velikostem kojeneckých lahví Closer to Nature a Advanced Anti Colic.

Snadno se čistí a lehce sestavuje

Jednodílný roh umožňuje snadnou montáž a čištění a je vybaven uzavřeným systémem, který zabraňuje zpětnému toku mateřského mléka.

  • Hloubka: 92 mm
  • Výška: 185 mm
  • Šířka: 210 mm

Věkové rozmezí: od narození do 15 měsíců

 

TOMMEE TIPPEE

Parametry

EAN
5010415236913
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Tomme Tippee

TOMMEE TIPPEE Made for Me...

2 768,00 Kč