0

3M NEXCARE ColdHot Therapy Pack Maxi 19,5 x 30 cm

Určen k povrchovému ochlazování nebo zahřívání. Chlad pomáhá mírnit otoky, záněty a bolest. Teplo pomáhá tlumit bolest, zklidňuje a uvolňuje. Gel je netoxický a bezpečný pro celou rodinu. oučástí balení je ochranný obal na gelový obklad, který umožňuje snadnou a rychlou aplikaci a zvyšuje ochranu pokožky.
Více informací
3M
Skladem
406,00 Kč Vč. DPH

(406,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

3M NEXCARE ColdHot Therapy Pack Maxi 19,5 x 30 cm

Obklady lze používat studené nebo teplé a jsou určitým řešením pro pacienty, kteří dávají přednost přírodní terapii bez použití léčiv. Chladit je lze v mrazáku nebo v chladničce. Ohřívat je lze v horké vodě nebo v mikrovlnné troubě. Studený obklad se používá při otocích v důsledku pohmoždění či poranění (rozsáhlejší zhmoždění nohou, například stehen), akutních poraněních (pohmožděniny, podvrtnutí, drobné otoky). Teplý obklad použijte při bolestech v dolní části zad, například během těhotenství, menstruačních bolestech, bolestech břicha (pouze v důsledku svalového napětí), chronických bolestech svalů nebo kostí způsobených pohmožděninami v minulosti nebo při pocitu celkového chladu (jako láhev s teplou vodou).
3M

Parametry

EAN
5902658066160
Léková forma
Termo obklad
Velikost balení
1 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
3M
Aby došlo k rovnoměrnému rozložení tepelného účinku je třeba obklad vhodně vytvarovat. Před aplikací na pokožku gelový obklad vždy vložte do přiloženého obalu nebo do čistého ručníku. Obklad nechte působit na postiženou oblast tak dlouho, dokud je to příjemné. Jakmile gelový obklad vychladne na pokojovou teplotu, znovu ho ohřejte.
Produkt je zdravotnickým prostředkem. Vždy si prosím pečlivě prostudujte návod k použití (byl-li vydán) a informace o jeho bezpečném používání.

3M NEXCARE ColdHot Therapy...

406,00 Kč