0

VINCENTKA nosní sprej hypotonický junior 25 ml

Hypotonický nosní sprej pro prevenci onemocnění nosní sliznice a hygienu nosních dutin u novorozenců a malých dětí. 100% přírodní produkt. Naplněno minerální vodou Vincentka z přírodního léčivého zdroje.
Více informací
Vincentka
Skladem
84,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vincentka sprej chrání proti nachlazení, chřipce a alergické rýmě, posiluje obranyschopnost, zvlhčuje a čistí nosní sliznici, odstraňuje hleny, není návykový. Vhodný pro děti od 0 měsíců. Oproti verzi standard se liší poloviční dávkou, nižším tlakem a užším koncem aplikátoru. Přípravek je výjimečný díky vysokému množství minerálů a stopových prvků pocházejících z krystalicky čisté residuální mořské vody z třetihor.
Vincentka

Parametry

EAN
8594027250255
8594027250255
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
25 ml
Určeno pro
Děti
Věk od
od narození
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vincentka
Vincentka
Aplikace přípravku je vhodná i po stavech nosních operací. Doporučuje se též proti vzniku suchých zánětů nosní sliznice a k prevenci jejích recidiv. 1-2 vstřiky do každé nosní dírky tak často, jak je třeba (denní dávka není omezena). 1 vstřik = 0,05 ml.
Minerální voda z přírodního léčivého zdroje, velmi silně mineralizovaná, jódová, uhličitá, hydrogenuhličitano-chlorido-sodného typu, se zvýšeným obsahem fluoridů a kyseliny borité, studená, hypotonická, odželezněná.
Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Vysoký obsah minerálních solí v nosním spreji může způsobit usazování krystalků solí na dně lékovky, které však nesnižují kvalitu obsahu. Tyto krystalky mohou způsobit ucpání mechanismu rozprašovače (aplikátoru). V tomto případě je možné odšroubovat aplikátor ze skleničky a ponořit sací hadičku do sklenice s teplou vodou. Aplikátor několikrát stlačte, tak aby došlo k nasání vody a pročištění aplikátoru. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalovou informaci.

VINCENTKA nosní sprej...

84,00 Kč