0

Walmark Sinulan forte express nosní sprej 15 ml

Přípravek Sinulan Express Forte je viskózní přípravek snižující zduření nosní sliznice. Obsahuje hypertonický roztok k léčbě příznaků zánětů nosní sliznice různého původu.
Více informací
-
Skladem
174,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sinulan Express Forte tvoří film na nosní sliznici. Tento osmoticky aktivní film okamžitě přitahuje hypotonickou tekutinu nacházející se v hlubších částech sliznice a způsobuje odtok hypotonické tekutiny směrem ven. Tento mechanický účinek uvolňuje a odvádí všechny nežádoucí látky nacházející se v nosních dutinách, odstraňuje otok a uvolňuje tak průchodnost nosu. Odstranění biofilmu blokujícího dutiny tyto dutiny otevře, čímž se sníží tlak a bolest. Film, který vytvoří přípravek Sinulan Express Forte, také chrání nosní sliznici před vysušením, podrážděním a vnějšími vlivy. Složky produktu pomáhají zlepšit dýchání ve velmi krátké době.
-

Parametry

EAN
8596024012171
8596024012171
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

Zasuňte trysku do nosní dírky a stříkněte přípravek stlačením spreje. Aplikujte 2–3 střiky do každé dírky 2–3 krát denně nebo častěji, je-li to nutné, až do úplného zotavení.

Glycerol, voda, hydroxypropylcelulóza, esenciální oleje z rostlin Mentha piperita, Eucalyptus globulus, Thymus satureioides, Rosmarinus officinalis.Glycerol, voda, hydroxypropylcelulóza, esenciální oleje z rostlin Mentha piperita, Eucalyptus globulus, Thymus satureioides, Rosmarinus officinalis.

Walmark Sinulan forte...

174,00 Kč