0

HUMER Hygiena nosu 100% mořská voda pro dospělé 150 ml

100% přírodní izotonická mořská voda. Vhodná pro každodenní hygienu nosu. Jemně čistí nosní sliznici. Skvělá k prevenci a doplňkové léčbě infekcí horních cest dýchacích. Lze používat dlouhodobě.
Více informací
HUMER
Brzy skladem
213,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Nosní sprej lze užívat v zimním období jako prevenci a pomocnou léčbu infekcí horních cest dýchacích. V období pylové sezóny se výborně hodí k pročištění nosní sliznice a odstranění alergenů z jejího povrchu. V průběhu celého roku je možné přípravek užívat ke zvlhčení nosní sliznice vysušené např. delším pobytem v klimatizovaných či přetopených prostorách.

Rozprašovací systém umožňuje šetrné rozptýlení mikrokapiček po celé ploše nosní sliznice. Pomáhá tak odstraňovat alergeny a další nečistoty, jako je prach, z jejího povrchu.

Mořská voda Humer je neředěná, proto má přirozený obsah stopových prvků a minerálů, které příznivě působí na lidský organismus. Lze použít v každé poloze (i dnem vzhůru). Jemné rozprašování zaručuje výbornou snášenlivost přípravku. Přípravek je sterilní a neobsahuje žádné konzervační látky.

Přípravky HUMER obsahují 100% neředěnou mořskou vodu z francouzského zálivu Saint Malo, který je pověstný vysokou kvalitou své vody, velmi bohaté na stopové prvky a minerály (hořčík, mangan, vápník, síra, měď, zlato, stříbro, selen). Nejvyšší příliv nejen ve Francii, ale i v celé Evropě, zde zajišťuje neustálý pohyb vody a obnovování stopových prvků.

Značka HUMER je jednou z mála společností, které ve svých produktech používají neředěnou mořskou vodu. Zpracování nejkvalitnější hloubkové mořské vody probíhá pomocí speciální inovativní technologie dialýzy. Ta umožňuje snížení obsahu soli mořské vody na ideální koncentraci při současném zachování veškerých jejich kvalit.

HUMER

Parametry

EAN
3664492018621
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 15 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Laboratoires URGO Healthcare
Děti od 15 let a dospělí: 1-2 vstřiky do každé nosní dírky, 2-3krát denně před jídlem.
Stopové prvky a minerály (hořčík, vápník, mangan, síra, měď, zlato, stříbro, selen). Obsah NaCl 9g / l.
100% přírodní složení, klinicky ověřená účinnost, vhodné pro těhotné. Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

HUMER Hygiena nosu 100%...

213,00 Kč