0

VIVIDRIN Ectoin nosní sprej 20 ml

Nosní sprej zmírňuje rýmu a svědění, kýchání a ucpaný nos.
Více informací
VIVIDRIN
Skladem
216,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vividrin Ectoin nosní sprej je zdravotnický prostředek obsahující ectoin, přírodní sloučeninu, která chrání buňky, potlačuje zánět a stabilizuje buněčnou membránu. Nosní sprej je možné použít k léčbě a prevenci příznaků alergické rýmy. Typické příznaky jako je rýma, svědění, ucpaný nos a kýchání mohou být účinně potlačeny. Vividrin Ectoin je mírně hypertonický roztok, který chrání před škodlivým vlivem alergenů. Usnadňuje regeneraci citlivé nosní sliznice.

  • Chrání nosní sliznici před alergeny.
  • Tlumí zánět a zmírňuje příznaky alergie.
  • Zrychluje regeneraci nosní sliznice.
  • Neobsahuje konzervační látky. Je vhodný i pro děti.

Ectoin je přírodní látka chránící membrány buněk živých organismů před škodlivými vlivy vnějšího prostředí. Tato látka byla objevena v mikroorganismech, které dokáží přežít v nehostinných místech na Zemi jako jsou vyprahlé pouště, horké gejzíry, místa věčného ledu nebo dna oceánů. Tato místa se vyznačují extrémně vysokými či extrémně nízkými teplotami, nebezpečným UV zářením nebo vysokou slaností. Vědci zjistili, že to, co umožňuje mikroorganismům přežívat a prospívat na místech jinak nepřátelských k životu, je právě ectoin se svou unikátní schopností vázat a zadržovat vodu.

Díky svým výborným ochranným vlastnostem je ectoin využívaný zejména při terapii alergie a suchého oka. Ectoin váže vodu a vytváří na očním povrchu vodní plášť, který ochraňuje oční povrch před alergeny. Na rozdíl od mnoha jiných antialergik, které pouze zmírňují již probíhající příznaky alergie, ectoin alergii předchází. Zároveň intenzivně hydratuje oční tkáně a dává jim možnost se hojit. Očím dodává pocit úlevy a osvěžení.

 

VIVIDRIN

Parametry

EAN
3830070471434
3830070471434
Cesta podání
Oční
Léková forma
Sprej
Velikost balení
20 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnické prostředky
Výrobce
Bitop AG
Bitop AG

Pokud lékař nedoporučí jinak, aplikujte 1-2 vstřiky do každé nosní dírky několikrát denně. Dětem do 10 let při aplikaci přípravku pomozte.

Ectoin 2%, mořská sůl a voda. Bez konzervačních látek.

Zdravotnický prostředek. Pečlivě čtěte návod k použití.

VIVIDRIN Ectoin nosní sprej...

216,00 Kč