0

HUMER Sinusitis velmi ucpaný nos sprej 15 ml

100% přírodní nosní sprej vhodný pro zmírnění projevů zánětu vedlejších nosních dutin. Díky své hypertonicitě a působení výtažků z rostlin rychle uvolňuje nos, mírní tlak v dutinách a pomáhá eliminovat bakterie a viry.
Více informací
HUMER
Skladem
280,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Nosní sprej HUMER Sinusitis, velmi ucpaný nos, rýma je 100% přírodní hypertonický roztok s obsahem glycerolu a výtažků z rostlin. Sprej se používá při ucpaném nosu, rýmě, nachlazení a při silném zduření sliznice během zánětu vedlejších nosních dutin. Rychle uvolňuje ucpání nosu, zmírňuje tlak v dutinách a tím ulevuje od bolesti.

Hypertonický roztok obohacený o výtažky z rostlin podporuje odtok hlenu a pomáhá eliminovat bakterie a viry. Roztok vytváří tenkou vrstvu na nosní sliznici a mechanicky přitahuje kontaminovanou tekutinu. Otevírá cestu do vedlejších dutin a umožňuje pronikání přípravku i tam. Uvolňuje nosní sekreci a čistí nosní cesty odstraněním znečišťujících látek. Výsledkem je úleva od příznaků nemoci a bolesti.

Přípravky HUMER obsahují 100% neředěnou mořskou vodu z francouzského zálivu Saint Malo, který je pověstný vysokou kvalitou své vody, velmi bohaté na stopové prvky a minerály (hořčík, mangan, vápník, síra, měď, zlato, stříbro, selen). Nejvyšší příliv nejen ve Francii, ale i v celé Evropě, zde zajišťuje neustálý pohyb vody a obnovování stopových prvků.

Značka HUMER je jednou z mála společností, které ve svých produktech používají neředěnou mořskou vodu. Zpracování nejkvalitnější hloubkové mořské vody probíhá pomocí speciální inovativní technologie dialýzy. Ta umožňuje snížení obsahu soli mořské vody na ideální koncentraci pro lidský organizmus při současném zachování veškerých jejich kvalit.

HUMER

Parametry

EAN
3664492022512
3664492022512
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Laboratoires URGO Healthcare
Přípravek je nosní sprej. Před použitím se nezapomeňte vysmrkat. Aplikujte 2 – 3 vstřiky přípravku do každé nosní dírky. Opakujte max. 2 – 3krát denně.
Voda, glycerol, rhinocyanidin získaný z výtažků listů čajovníku čínského a z plodů brusnice borůvky, klikvy velkoplodé a černého bezu.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

HUMER Sinusitis velmi...

280,00 Kč