0

HUMER Stop virus nosní sprej 15 ml

Nosní sprej pomáhá při nástupu prvních příznaků chřipky či nachlazení. Skvělý jako prevence a ochrana v obdobích chřipkových epidemií, kdy dochází ke zvýšenému kontaktu s viry rýmy a chřipky. Svěží mátové aroma.
Více informací
HUMER
Skladem
255,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Nosní sprej Humer Stop Virus je zdravotnický prostředek, který pomáhá účinně eliminovat viry přítomné v nosní dutině. Zároveň díky ochranné bariéře, která se na nosní sliznici aktivuje v průběhu opakované aplikace, působí proti invazi nových virů. Po aplikaci sprej vytváří v nosní dutině ochranný povlak, který v kombinaci s kyselým pH přípravku staví ochranný štít proti virům chřipky a nachlazení, zachytává viry v dýchacím traktu a pomáhá organismu se jich zbavovat. Nejvyšší účinnosti přípravku se dosáhne opakovanou aplikací dle doporučeného dávkování.

 

HUMER

Parametry

EAN
3546895519007
3546895519007
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 1 roku
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Laboratoires URGO Healthcare
Aplikujte 2 – 3 vstřiky do každé nosní dírky 3 – 4krát denně, nejdéle pod dobu 10 dní. Nepoužívejte častěji než po 4 hodinách. Nesmrkejte do 10 minut po ošetření.
Čištěná voda, polyoly (maltitol, glycerin), kyselina citrónová, citronan sodný, mátové aroma, benzalkonium chlorid (konzervant).
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

HUMER Stop virus nosní...

255,00 Kč