0

Ocutein Sensitive Care oční kapky 15 ml

Zdravotnický prostředek poskytující okamžité zklidnění a dlouhotrvající úlevu i pro velmi citlivé oči. Unikátní složení ulevuje od pocitu suchého oka, mírní podráždění způsobené větrem, prachem, klimatizací apod. Napomáhá při celodenním nošení kontaktních čoček.
Více informací
Ocutein
Skladem
136,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Oční kapky poskytují úlevu očím při řízení automobilu v noci, puštěné klimatizaci, čtení, práci na PC či sledování TV. Při všech těchto činnostech dochází k nejintenzivnějšímu vysušování a dráždění oční rohovky. Oční kapky podporují zvlhčení a hydrataci očí, zmírňují podráždění a únavu namáhaných očí. Dávkovací hrot lahvičky umožňuje kontrolovanou, optimální velikost kapky aplikované do očí, a tím zamezuje zastření zraku a stékání přebytečného množství po tváři.
Ocutein

Parametry

EAN
8594059738509
8594059738509
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Aplikujte jednu kapku do každého oka jednou nebo vícekrát denně, podle potřeby nebo podle doporučení odborníka. Uživatelé kontaktních čoček aplikují kapky na nasazené kontaktní čočky během dne dle potřeby. Lze také aplikovat dvě až tři kapky na kontaktní čočku před nasazením.
Hyaluronic Acid, disodium edetate, PHMB, isotonic buffered solution pH 7,2.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti.

Ocutein Sensitive Care oční...

136,00 Kč