0

TEARS AGAIN liposomální oční sprej 10 ml

Oční sprej s lipozomy určený pro léčbu a zmírnění podráždění suchých očí. Obsahuje vitamíny A a E.
Více informací
TEARS AGAIN
Skladem
204,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

TEARS AGAIN oční sprej stabilizuje lipidovou vrstvu slzného filmu, reguluje a zlepšuje vlhkost očního povrchu a očních víček. Je vhodný v případě poruch citlivosti způsobených vlivem prostředí, př. při suchém oku, pocitu napětí na očním víčku nebo cizího předmětu v oku, při pálení nebo svědění oka.

Sprej TEARS AGAIN zvyšuje komfort při nošení kontaktních čoček.

TEARS AGAIN

Parametry

EAN
8594039798103
8594039798103
Cesta podání
Oční
Léková forma
Sprej
Velikost balení
10 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Optima
Sprej se nanese 1–2 vstřiky na každé zavřené oční víčko. Výrobek se nesmí vstřikovat do otevřeného oka, hlavice spreje se nesmí dotýkat povrchu oka, musí se držet přibližně ve vzdálenosti 10 cm. V případě používání očních kosmetických přípravků se sprej nastříkává před nalíčením a po odlíčení. Sprej lze v zásadě nanést i na nalíčené oko. V tomto případě je však potřeba nanést pouze 1 vstřik z trochu větší vzdálenosti (přibližně 20 cm). Všeobecně se doporučuje použít sprej 3–4krát denně. Při silné přecitlivělosti se může použít bez obav i vícekrát.
Jeden ml obsahuje 10 mg sójového lecitinu, 8 mg chloridu sodného, 8 mg etanolu, 5 mg fenoxyetanolu, 0,25 mg vitaminu A a 0,02 mg vitaminu E.
Sprej TEARS AGAIN se nesmí používat v případě alergie na některou ze složek přípravku. Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

TEARS AGAIN liposomální...

204,00 Kč