0

OCUFLASH blue oční kapky bez konzervantů 10 ml

Oční kapky bez konzervačních látek s přídavkem extraktu světlíku lékařského. Jsou určeny pro kapání do očí, k výplachům očí nebo obkladům. Vhodné pro nositele kontaktních čoček nebo pro osoby s citlivýma očima.
Více informací
OCUFLASH
Brzy skladem
154,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Extrakt světlíku lékařského působí protizánětlivě, dezinfekčně a adstringentně (svíravě). Tyto charakteristické vlastnosti Světlíku lékařského se už dlouhodobě využívají k uklidnění očí, v prevenci a podpůrné léčbě neinfekčních zánětů spojivek a víček. Lze použít k výplachu k zprůchodnění ucpaných slzných kanálků novorozenců, k vymývání hlenových a hnisavých sekretů z očí, k výplachům oka po nošení tvrdých kontaktních čoček, jako první pomoc při lehkém poleptání očí kyselinami a zásadami (vápnem, maltou), jako podpůrný prostředek při některých, hlavně neinfekčních zánětech spojivek, a při chronických zánětech spojivek.

Ocuflash blue mohou používat děti, mladiství i dospělí. Vzhledem k bezpečnosti přípravku je možné ho podávat rovněž novorozencům, kojencům, těhotným ženám a kojícím matkám.

OCUFLASH

Parametry

EAN
8588000227600
8588000227600
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Unimed pharma s.r.o.
Ke zklidnění očí a k podpůrné léčbě neinfekčních zánětů spojivek a víček vkapáváme do dolního spojivkového vaku oka 1-2 kapky 1- 4x denně. Při výplachu čehokoliv cizorodého z oka aplikujeme roztok až do doby odstranění cizorodé látky či cizích tělísek, popřípadě do zmírnění obtíží. Ocuflash blue je možné používat dlouhodobě.
Chlorid sodný 7 mg v 1 ml, dihydrát edetanu disodného, chlorid draselný, hexahydrát chloridu horečnatého, polysorbát 80, extrakt světlíku lékařského, borax, hydroxid sodný, vodu na injekci.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

OCUFLASH blue oční kapky...

154,00 Kč