0

EvoTears Omega oční kapky 3 ml

Unikátní pomocník při léčbě suchých a podrážděných očí a očních víček. S obsahem omega-3 mastných kyselin se cíleně zaměřují na lipidovou vrstvu narušenou v důsledku dysfunkčních Meibomských žláz.
Více informací
Evotears
Skladem
396,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vynikající vlastnosti díky perfluorohexyloktanu a bezvodému složení. Omega-3 mastné kyseliny z mořských řas doplňují lipidovou vrstvu. První přípravek s obsahem omega-3 mastných kyselin bez emulzí určený k léčbě suchých očí.
Evotears

Parametry

EAN
4031626711533
4031626711533
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
3 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Novaliq GmbH
Aplikujte až 4x denně 1 kapku do oka pod spodní oční víčko.
Sterilní oční kapky bez fosfátů a antimikrobiálních konzervačních látek obsahující EyeSol® (perfluorohexyloktan) s 0,2% omega-3 mastnými kyselinami.
Nepoužívejte při přecitlivělosti na perfluorohexyloktan nebo omega-3 mastné kyseliny. Zvláštní opatrnosti při používání EvoTears Omega je zapotřebí, pokud používáte ještě jiné léky aplikované do oka. Při aplikaci je nutno dodržet odstup nejméně 15 minut. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy z důvodu nedostatku údajů o bezpečnosti. Nepoužívejte s kontaktními čočkami. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

EvoTears Omega oční kapky 3 ml

396,00 Kč