1

BARNY´S Ultra-C Imuno Complex 30 kapslí

Komplex vitaminů C a D3 v bioaktivní formě a organicky vázaných minerálů selenu a zinku pro podporu imunitního systému.
Více informací
BARNY´S

Velikost balení:

30 ks
45 ks
Skladem
217,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy ULTRA-C Imuno Complex obsahuje kombinaci vitaminů C a D v bioaktivní formě. Dále obsahuje organické formy minerálů (zinek, selen) v dostatečném množství pro podporu a posílení imunity. Kapsle obsahují pokročilou formu nekyselého vitamínu C, obsahujícího přirozeně se vyskytující metabolity, které zvyšují jeho biologickou dostupnost. Rychlejší absorpce a lepší retenční čas zvyšují účinnost celého produktu.

Užívání doplňku stravy Barny´s ULTRA-C Imuno Complex je vhodné: pro každodenní podporu imunitního systému dospělých (vitaminy C a D, selen, zinek), při stavech vyčerpanosti, po fyzickém vyčerpáni při sportu (vitamin C), v období rekonvalescence, pro populaci 50+ a pro seniory vyššího věku, při nízkokalorických dietách, nevyvážené stravě, stravě chudé na základní vitaminy a minerály, pro ochranu buněk před oxidativním stresem (vitamin C, selen, zinek), pro podporu acidobazické rovnováhy (zinek), pro správnou tvorbu kolagenu k normální funkci krevních cév, dásní, kostí, chrupavek, kůže i zubů (vitamin C), pro udržení správné činnosti svalů, nervové soustavy (vitamin D, vitamin C), k udržení normálního stavu vlasů, nehtů (selen) a pokožky (zinek).

BARNY´S

Parametry

EAN
621629902911
621629902911
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Dospělí 1 kapsli nejlépe ráno před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody. Lze užívat i během dne s menší porcí jídla nebo po jídle.
Složení (1 kapsle 0,616 g): vitamin C NUTRA-C™ (L-askorbát vápenatý, L-askorbát hořečnatý, L-threonát vápenatý, 313 % RHP) 250 mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulosa), protispékavá látka (stearan hořečnatý, talek, fosforečnan vápenatý), barvivo (uhličitan vápenatý), zinek (glukonan zinečnatý, 50 % RHP) 5 mg, nosič (modifikovaný škrob, cukr, středněřetězcové triglyceridy), antioxidant (směs tokoferolů), selen (kvasnice obohacené selenem Saccharomyces cerevisiae, 50 % RHP) 27,5 µg, vitamin D3 (cholekalciferol, 150 % RHP) 7,5 µg.
Ukládejte mimo dosah děti. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let věku. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15- 25°C. Po otevření uchovávejte dle skladovacích podmínek mimo dosah tepelného a přímého slunečního záření.

BARNY´S Ultra-C Imuno...

217,00 Kč