0

BARNY´S Ultra-C Imuno Complex 30+15 kapslí

Komplex vitaminů C a D3 v bioaktivní formě a organicky vázaných minerálů selenu a zinku pro podporu imunitního systému.
Více informací
BARNY´S

Velikost balení:

45 ks
30 ks
Brzy skladem
218,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Doplněk stravy ULTRA-C Imuno Complex obsahuje kombinaci vitaminů C a D v bioaktivní formě. Dále obsahuje organické formy minerálů (zinek, selen) v dostatečném množství pro podporu a posílení imunity. Kapsle obsahují pokročilou formu nekyselého vitamínu C, obsahujícího přirozeně se vyskytující metabolity, které zvyšují jeho biologickou dostupnost. Rychlejší absorpce a lepší retenční čas zvyšují účinnost celého produktu.

Užívání doplňku stravy Barny´s ULTRA-C Imuno Complex je vhodné: pro každodenní podporu imunitního systému dospělých (vitaminy C a D, selen, zinek), při stavech vyčerpanosti, po fyzickém vyčerpáni při sportu (vitamin C), v období rekonvalescence, pro populaci 50+ a pro seniory vyššího věku, při nízkokalorických dietách, nevyvážené stravě, stravě chudé na základní vitaminy a minerály, pro ochranu buněk před oxidativním stresem (vitamin C, selen, zinek), pro podporu acidobazické rovnováhy (zinek), pro správnou tvorbu kolagenu k normální funkci krevních cév, dásní, kostí, chrupavek, kůže i zubů (vitamin C), pro udržení správné činnosti svalů, nervové soustavy (vitamin D, vitamin C), k udržení normálního stavu vlasů, nehtů (selen) a pokožky (zinek).

BARNY´S

Parametry

EAN
8594205340068
8594205340068
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
45 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Doprodej
Ano
Ano
Adresa výrobce
Zdibsko 614, 250 67  Klecany, Česká republika
Dospělí 1 kapsli nejlépe ráno před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody. Lze užívat i během dne s menší porcí jídla nebo po jídle.
Složení (1 kapsle 0,616 g): vitamin C NUTRA-C™ (L-askorbát vápenatý, L-askorbát hořečnatý, L-threonát vápenatý, 313 % RHP) 250 mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulosa), protispékavá látka (stearan hořečnatý, talek, fosforečnan vápenatý), barvivo (uhličitan vápenatý), zinek (glukonan zinečnatý, 50 % RHP) 5 mg, nosič (modifikovaný škrob, cukr, středněřetězcové triglyceridy), antioxidant (směs tokoferolů), selen (kvasnice obohacené selenem Saccharomyces cerevisiae, 50 % RHP) 27,5 µg, vitamin D3 (cholekalciferol, 150 % RHP) 7,5 µg.
Ukládejte mimo dosah děti. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let věku. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15- 25°C. Po otevření uchovávejte dle skladovacích podmínek mimo dosah tepelného a přímého slunečního záření.

BARNY´S Ultra-C Imuno...

218,00 Kč