0

VITABALANS Cranberry Strong 60 tobolek

Doplněk stravy obsahující silný extrakt z brusinky velkoplodé. Obsahuje vitamíny, minerální látky, antioxidanty a vysoké množství vitamínu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému.
Více informací
VITABALANS
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
334,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Výrobek obsahuje 72 mg bioaktivních proanthokyanidů (PAC) v denní dávce. Cranberry Strong obsahuje výběr ze čtyř různých kmenů bakterií mléčného kvašení, které jsou pro ženy typické a přirozené (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum). Bakterie jsou chráněné před kyselostí žaludku speciální technologií, která zajišťuje jejich přežití a dobrou životaschopnost při průchodu gastrointestinálním traktem.

VITABALANS

Parametry

EAN
6410530055694
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vitabalans OY, Hämeenlinna
Pro dospělé 1 tobolka 2krát denně. Určeno i pro těhotné a kojící ženy.
Objemové činidlo (fosforečnan vápenatý), prášek bakterií mléčného kvašení, obal tobolky (hydroxypropylmethylcelulóza), brusinkový extrakt (Vaccinium macrocarpon), kyselina L-askorbová, protispékavá látka (oxid křemičitý), emulgátor (hořečnaté soli mastných kyselin).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí.

VITABALANS Cranberry Strong...

334,00 Kč