0

VITABALANS Cranberry Strong 60 tobolek

Doplněk stravy obsahující silný extrakt z brusinky velkoplodé. Obsahuje vitamíny, minerální látky, antioxidanty a vysoké množství vitamínu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému.
Více informací
VITABALANS
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
334,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Výrobek obsahuje 72 mg bioaktivních proanthokyanidů (PAC) v denní dávce. Cranberry Strong obsahuje výběr ze čtyř různých kmenů bakterií mléčného kvašení, které jsou pro ženy typické a přirozené (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum). Bakterie jsou chráněné před kyselostí žaludku speciální technologií, která zajišťuje jejich přežití a dobrou životaschopnost při průchodu gastrointestinálním traktem.

VITABALANS

Parametry

EAN
6410530055694
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vitabalans OY, Hämeenlinna
Pro dospělé 1 tobolka 2krát denně. Určeno i pro těhotné a kojící ženy.
Objemové činidlo (fosforečnan vápenatý), prášek bakterií mléčného kvašení, obal tobolky (hydroxypropylmethylcelulóza), brusinkový extrakt (Vaccinium macrocarpon), kyselina L-askorbová, protispékavá látka (oxid křemičitý), emulgátor (hořečnaté soli mastných kyselin).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí.

VITABALANS Cranberry Strong...

334,00 Kč