0

GYNELLA Cystilab 40 g

Doplněk stravy se sladidly obsahující synergickou kombinaci probiotik, D-manózy, brusinek, borůvkové šťávy a Echinacea purpurea (L.) Moench (třapatky nachové). Podporuje funkci močových cest, přirozenou imunitu. Vhodné po léčbě antiobiotiky, pro těhotné i kojící ženy.
Více informací
GYNELLA
Skladem
466,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Obsahuje laktobacily ve vysoké koncentraci 3 miliardy CFU v denní dávce.

  • Lactobacillus je tělu vlastní bakterie, která osidluje zdravé tkáně (například prostředí střeva, pochvy atd.).
  • D-manóza se prakticky nemetabolizuje, vylučuje se ledvinami do močového měchýře a odtud dále do močových cest. Každá dávka intenzivní péče (3 sáčky) obsahuje 3 000 mg D-manózy.
  • Brusinkový extrakt podporuje přirozenou imunitu. Navíc doplňuje synergicky sílu ostatních složek.
  • Borůvková šťáva působí jako silný antioxidant, chrání buňky před volnými radikály.
  • Extrakt z Echinacea podporuje zdraví a normální funkci močových cest. Podílí se také na podpoře přirozené obranyschopnosti organismu.
GYNELLA

Parametry

EAN
8594071471354
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sáček
Velikost balení
40 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Montefarmaco S.P.A
Užívejte 1 sáček denně (max. 3 sáčky/den) nejlépe večer před spaním nebo ráno na lačný žaludek a prázdný močový měchýř. Obě části sáčku rozpusťte ve sklenici vody (180 ml) a získanou suspenzi vypijte ihned po její přípravě. K udržení fyziologického stavu močových cest používejte 1 sáček denně po dobu 10 dnů za měsíc (po dobu nejméně tří po sobě jdoucích měsíců). Ve dnech, kdy potřebujete intenzivní péči, vezměte 3 sáčky denně po dobu prvních 2 dnů, poté 2 sáčky denně třetí a čtvrtý den, jeden ráno na lačný žaludek a jeden večer před spaním.

Sáček A: maltodextrin; sladidlo: sorbitol; Lactobacillus paracasei LC11 (LMG P 30020); protispékavá látka: oxid křemičitý.

Sáček B: D-manóza z březové kůry; maltodextrin; sladidla: sorbitol a sukralóza; prášek borůvkové ovocné šťávy; regulátor kyselosti: kyselina citronová; extrakt ze sušených brusinek (Vaccinium macrocarpon Aiton, maltodextrin); aroma; Purple coneflower (bylinkový suchý extrakt z Echinacea purpurea (L.) Moench, maltodextrin); barviva: řepa, betanin; protispékavá látka: oxid křemičitý.

Aby byla zajištěna dokonalá konzervace všech složek, zejména lactobacilů, používá GYNELLA CystiLab inovativní sáček T-WIN. Ten je rozdělen do dvou samostatných oddílů A a B, které zabraňují vzájemnému působení v nich obsažených složek. Výsledkem tohoto technologického řešení je dokonalá stabilita všech ingrediencí a vysoká životaschopnost obsažených laktobacilů.

Doplněk stravy se sladidly.10 x T-WIN sáček 4 gUpozornění a skladování Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku (max. 3 sáčky/den). Doplněk stravy není vhodný jako náhrada pestré, vyvážené stravy. Skladujte na suchém místě při teplotě do 25 °C. Chraňte před vlhkostí a přímým sluncem, nevystavujte místním zdrojům tepla.Užitečné tipy Pijte nejméně 2 litry vody denně rovnoměrně rozložené během dne. Přísně dodržujte pravidla osobní hygieny a nepoužívejte agresivní mýdla a kosmetiku. Močte, pokud cítíte nutkání, aniž byste se snažili zadržet moč. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.

GYNELLA Cystilab 40 g

466,00 Kč