0

NUXE BIO Micelární voda 200 ml

Organická micelární voda s květinovou vůní. Obsahuje extrakt z Moringy. Čistí, osvěžuje a rozjasňuje pokožku pleti.
Více informací
NUXE
Skladem
399,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NUXE BIO Micelární voda 200 ml

Micelární voda Nuxe Bio je určena pro všechny typy pleti včetně citlivé a vhodná pro použití na obličej a oči. Extrakt ze semen Moringy pomáhá odstraňovat nečistoty (prach, částečky znečištění).

  • Pečlivě odstraňuje make-up
  • 99 % ingrediencí přírodního původu
  • 11% celkových ingrediencí pochází z ekologického zemědělství

Nová generace certifikované organické péče NUXE Bio zachovává kvalitu účinných látek a respekt k životnímu prostředí. Jde o 100% veganskou kosmetiku určenou pro ženy i muže. Obaly řady NUXE Bio byly vybrány a vyrobeny tak, aby byly co nejdříve rozložitelné nebo recyklovatelné a představovaly co nejmenší dopad na životní prostředí. Vyrobeno v továrnách splňujících certifikaci Ecocert.

NUXE

Parametry

EAN
3264680027659
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Voda
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Laboratoire Nuxe
Namočte vatový tampon, nejlépe opakovaně použitelný, do micelární vody. Otřete jím celý obličej a oči, dokud nezmizí všechny stopy make-upu. Opakujte, dokud vatový tampón nezůstane čistý. Není třeba oplachovat. Používejte večer k odstranění make-upu a ráno jako čisticí prostředek.
Aqua (Water), Rosa Damascena Flower Water *, Glycerin, Benzyl Alcohol, Capryloyl Glycine, Parfum (Fragrance), Gllucose, Citric Acid, Coco-Glucoside, Rapeseed Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Gluconate, Dehydroacetic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract *, Maltodextrin, Moringa Oleifera Seed Extract, Linalool. *z ekologického hospodářství

NUXE BIO Micelární voda 200 ml

399,00 Kč