0

GOGO Akupresurní kamínková podložka 175x35 cm

Masážní podložka s umělými kamínky. Stimulujete akupresurní body osových svalů páteře či reflexní oblast chodidel. Podporuje cirkulaci krve a urychluje látkovou výměnu. Masáž pomůže od únavy, zmírní svalový tonus a posílí unavené svaly. Dodává hřejivou energii celému tělu a celkově posiluje funkci vnitřních orgánů a imunitu.
Více informací
GOGO
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
453,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Masážní akupresurní podložka s umělými kamínky účinně poslouží a nahradí přirozenou a prospěšnou chůzi po kamínkách v přírodě nebo po oblázcích u moře. Pravidelným ležením na podložce stimulujete akupresurní body osových svalů páteře, kdy pozitivně působí na funkci celého močového ústrojí u žen a mužů.

Akupresurní podložku GOGO můžete použít prakticky kdekoli. Masáž stimuluje reflexní oblast chodidel, podporuje cirkulaci krve a tím urychluje látkovou výměnu. U dětí podporuje podložka správné vytváření nožní klenby. Akupresurní masáž pomůže od únavy, zmírní svalový tonus a posílí unavené svaly. Akupresurní masáží můžete dodat celému tělu hřejivou energii a celkově posílit funkci vnitřních orgánů a imunitu. Ležením na akupresurní podložce působíte na akupresurní body kolem osových svalů páteře, tím pozitivně ovlivníte celé urogenitálního ústrojí ženy i muže.

U lidí středního a staršího věku je častější výskyt akutních a chronických potíží. Akupresurní podložku ocení ženy s inkontinencí nebo muži s prostatickými potížemi. Pravidelnou akupresurní masáží chodidel podpoříte mikrocirkulaci druhého srdce těla (chodidel), zlepšíte dráždivý účinek nervových zakončení, pošlapáváním nebo ležením na podložce docílíte příjemné relaxace a uvolnění.

Doporučujeme:

  • při sedavém zaměstnání při potížích s páteří při bolestech zad, hlavy
  • při problémech s urogenitálním systémem žen
  • při potížích s prostatou
  • pro osoby s propadlou nožní klenbou
  • pro osoby trpící nespavostí
  • pro diabetiky

Použití:

Umělé kameny je možné otáčením vyjmout, můžete je opět uspořádat podle barvy, vzoru a velikosti. Akupresurní podložku položte na podlahu. Před a po použití podložky vypijte více teplé vody, abyste s močí odstranili všechny nečistoty. Množství vody by se mělo pohybovat mezi 2,5 dcl až 5 dcl. Při počátečních použitích můžete na akupresurní podložku položit tenkou tkaninu (nebo použít ponožky). Po delší době používání můžete po akupresurní podložce chodit přímo.

GOGO

Parametry

EAN
8594161070948
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Modom s.r.o.
Nevhodné pro lidi se syndromem krvácení. Nevhodné pro ženy v období menstruace a těhotenství. Nevhodné pro pacienty s vážným poškozením ledvin, srdce a jater.

GOGO Akupresurní kamínková...

453,00 Kč