0

ALPA Relax masážní gel sport 210 ml

Přípravek určený pro výraznou úlevu od bolesti svalů a kloubů po jakékoliv fyzické zátěži. S mentolem a bylinnými extrakty. Gel se velmi dobře vstřebává, chladí a má výrazné aromaterapeutické účinky.
Více informací
Alpa
Skladem
86,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Obsahuje řadu bylinných silic a extraktů, které mají anestetické a uvolňující účinky. Hřebíček, levandule, tymián, rozmarýn, zázvor a methylsalicylát sníží bolest namožených svalů. Extrakt měsíčku a arniky působí proti zánětům. Menthol a kafr napomáhají prokrvení. Kreatin vitalizuje pokožku a brání jejímu podráždění.

Značka Alpa je právem označována jako tradice české kosmetiky. Stabilní a prosperující společnost je na našem trhu již desítky let a spolehlivě pečuje o pokožku celých generací českých i zahraničních rodin. Alpa využívá inovativní technologie i tradiční výrobu, vlastní několik certifikátů a osvědčení. Její výroba je podpořena odbornými studiemi a vlastní i ocenění z kosmetického veletrhu BEAUTY EXPO 2006.

Alpa

Parametry

EAN
8594001776795
8594001776795
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
210 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Alpa
Esenciální oleje z levandule, rozmarýnu a hřebíčku, rostlinné extrakty z arniky horské, zázvoru, měsíčku, tymiánu, mentol, kafr.
Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG/PPG-8/3 Laurate, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Arnica Montana Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Creatine, Menthol, Thymus Vulgaris Extract, Triethanolamine, Methyl Salicylate, Camphor, CI 19140, CI 42051, CI 15985, d-Limonene, Coumarin, Eugenol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol.

ALPA Relax masážní gel...

86,00 Kč