0

ALPA Konopný gel 100 ml

Vvysoce účinné mazání při chronickém onemocnění kloubů (artróza, artritida), svalů, šlach a vaziva (revmatismus). Zklidňuje bolesti zad (při tzv. ústřelu) a končetin při otoku.
Více informací
Alpa
Brzy skladem
59,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Gel je neocenitelným pomocníkem při sportovních a jiných fyzických aktivitách, uvolňuje křeče, pohmožděné a natažené svaly. Bezprostředně po aplikaci navozuje příjemný pocit uvolnění s mírně chladivým pocitem získaným přítomností mentolové silice. Gel obsahuje konopný olej lisovaný za studena, který si zachovává maximum účinných látek působících protizánětlivě a regeneračně. Gelová forma zaručuje rychlý průnik účinných látek k postiženému místu a nezanechává na pokožce lepivý pocit.

Značka Alpa je právem označována jako tradice české kosmetiky. Stabilní a prosperující společnost je na našem trhu již desítky let a spolehlivě pečuje o pokožku celých generací českých i zahraničních rodin. Alpa využívá inovativní technologie i tradiční výrobu, vlastní několik certifikátů a osvědčení. Její výroba je podpořena odbornými studiemi a vlastní i ocenění z kosmetického veletrhu BEAUTY EXPO 2006.

Alpa

Parametry

EAN
8595605202215
8595605202215
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Alpa
Používejte 3 - 5x denně. Při masáži naneste na problematickou oblast cca 2 cm gelu, vymáčknutého z tuby a lehce vtírejte bříšky prstů až do úplného vstřebání. Při použití jako obklad naneste a lehce rozetřete potřebné množství gelu, přiložte suchý obklad a převažte obinadlem.
Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cannabis Sativa Seed Oil PEG-8 Esters, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Butylene Glycol, Arnica Montana Flower Extract, Menthol, Tocopherol, Triethanolamine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Eugenia Eugenol, D-Limonene, Cinnamal, Linalool, Citral, CI 19140, CI 15985, CI 14720, CI 73015, CI 28440, CI 42090.
Nevtírejte do zánětlivě změněné kůže, do kůže podrážděné slunečním zářením nebo popálením.

ALPA Konopný gel 100 ml

59,00 Kč