2

LEVOPRONT kapky 15 ml

Přípravek Levopront kapky patří mezi antitusika, což jsou látky tlumící kašel.
Více informací
LEVOPRONT
Skladem
163,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek Levopront kapky patří mezi antitusika, což jsou látky tlumící kašel.\n Léčivá látka obsažená v přípravku - levodropropizin - mírní kašel bez ovlivnění centra kašle. Rychlá úleva od suchého kašle. Kapky Levopront tlumí kašel bez ovlivnění centra kašle v mozku - působí přímo v dýchacích cestách a současně napomáhají přirozené očistě dýchacích cest.\n Přípravek je určen na suchý dráždivý neproduktivní kašel. Kapky s pohodlným dávkováním mají příchuť lesního ovoce a jsou určené nejen pro dospělé, ale i pro děti od 2 let. Vhodné i pro alergiky.
LEVOPRONT

Parametry

SUKL název
LEVOPRONT 60MG/ML POR GTT SOL 15ML
SUKL kód
0191929
EAN
8024825000191
8024825000191
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
1 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 2 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Antitussica
Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem. Pokud lékař neurčí jinak, je doporučeno toto dávkování: Dospělí a děti starší 12 let věku: 20 kapek (to je 1 ml, což odpovídá 60 mg levodropropizinu) 3krát denně s intervalem mezi dávkami alespoň 6 hodin. Děti starší 2 let: 1 mg/kg 3krát denně s intervalem mezi dávkami alespoň 6 hodin, celková denní dávka je 3 mg/kg. Každá kapka obsahuje 3 mg levodropropizinu - váhu dítěte vydělte 3 a dostanete počet kapek pro jednotlivou dávku. Například: dítě o hmotnosti 15 kg - pět kapek až 3krát denně, dítě o hmotnosti 18 kg - šest kapek až 3krát denně. Levopront kapky je možné naředit polovinou sklenice vody. Přípravek užívejte mezi jídly a zapijte dostatečným množstvím vody. Bez porady s lékařem neužívejte přípravek déle než 14 dnů.
Léčivou látkou je levodropropizinum, 1 ml kapek (tj. 20 kapek) obsahuje 60 mg levodropropizinu. Pomocnými látkami jsou propylenglykol, xylitol, sodná sůl sacharinu, methylparaben, aroma lesních plodů, anýzové aroma, kyselina citronová, čištěná voda.

LEVOPRONT kapky 15 ml

163,00 Kč