0

ADVANCE Probio24 60 kapslí

Komplex 11 odolných probiotických kmenů, prebiotikum a 33 miliardám živých kultur v denní dávce. Probiotické kultury pochází od výrobce z USA, který patří mezi absolutní světovou špičku. Díky tomu je zajištěna vysoká kvalita a odolnost probiotických kultur, jejichž obsah a kvalita jsou crtifikovány.
Více informací
ADVANCE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
408,00 Kč Vč. DPH

(6,80 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Probio24 60 kapslí

11 živých probiotických kultur doplněných o prebiotika, 33 miliard probiotických bakterií v denní dávce, maximální kvalita a odolnost probiotik z USA. To je unikátní přípravek probio24. Přípravek Probio24 obsahuje komplex probiotických 11 kmenů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus paracasei. Vysoký počet přátelských probiotických bakterií v denní dávce - 33 miliard CFU (kolonie tvořící jednotku) zajištuje maximální efekt. Díky vysoce kvalitním probiotickým kmenům, je tento vysoký obsah živých kultur garantován po celou dobu použitelnosti přípravku. Jedná se o vysoce kvalitní komplex probiotických kmenů, který je odolný vůči kyselému prostředí v žaludku. Díky tomu se živé kultury probiotik dostanou v maximální míře do trávicího traktu, kde je cílové místo jejich působení. Komplex probiotických kmenů v přípravku Probio24 je taktéž doplněn prebiotickou složkou inulin pro maximální synergický efekt.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015707068
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
36
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučená dávka: užívejte 1-3 kapsle denně. Užívejte nejlépe společně s jídlem. Dostatečně zapijte. Vhodné i k dlouhodobému užívání.
Inulin, probiotický komplex 11 kmenů (L. acidophilus, B. lactis, L. rhamnosus, B. breve, L. bulgaricus, L. plantarum, L. casei, L. lactis, B. bifidum, S. thermophilus, L. paracasei), želatina. Neobsahuje laktózu, mléčnou bílkovinu ani lepek.
Není určeno pro děti do 3 let. V období těhotenství a kojení doporučujeme vhodnost užívání konzultovat s vaším lékařem. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje laktózu, mléčnou bílkovinu ani lepek. Doplněk stravy.

ADVANCE Probio24 60 kapslí

408,00 Kč