0

GS Superky antibio 40 probiotika 10 kapslí

Probiotika při a po užívání antibiotik.
Více informací
GS
Skladem
134,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek obsahuje dokonce 40 miliard probiotických mikroorganismů a 9 odolných kmenů probiotik z rodů Lactobacillus, Streptococcus a Bifidobacterium. Tyto kmeny odolávají prostředí žaludku a dostanou se do tenkého střeva. Dále obsahuje prebiotika, která jsou důležitá pro výživu probiotik, a selen, který přispívá k normální funkci imunitního systému.
GS

Parametry

EAN
8594032758890
8594032758890
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
10 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
Bez lepku
Ano
Doprodej
Ano
Ano
Adresa výrobce
Tomíčkova 2144/1, 148 00 Praha 4, Česká republika
2 kapsle denně
Jedna kapsle obsahuje: 9 kmenů laktobacilů a bifidobakterií > 20×miliarda CFU*, selen 55 ug (100 % RVH* * ). Složení: Plnidlo (maltodextrin, polyfruktóza), komplex bakterií mléčného kvašení (Pediococcus acidolactici, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei ssp paracasei, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum; obsahuje mléko), obal kapsle (želatina), selenové kvasnice, protispékavá látka (stearan horečnatý), barvivo (oxid titaničitý), antioxidant (kyselina askorbová). * Uvedené množství CFU odpovídá okamžiku výroby * * RVH - referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých
Dětem do 3 let podávejte obsah smíchaný s nápojem nebo potravou. Nápoj nebo pokrm nesmějí být teplé, pouze vlažné. Užití přípravku u malých dětí konzultujte s lékařem. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 2–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru a bez lepku.

GS Superky antibio 40...

134,00 Kč