0

WALMARK Laktobacily s prebiotiky 28 tobolek

Vyvážená kombinace laktobacilů a bifidobakterií pro rovnováhu střevní mikroflóry. nVysoká dávka až 15,6 miliard bakterií v maximální denní dávce. nVhodné při a po užívání antibiotik.
Více informací
Walmark

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

WALMARK Laktobacily s prebiotiky 28 tobolek

Vyvážená kombinace probiotických kultur a prebiotické vlákniny určená k dlouhodobému užívání pro podporu obnovy rovnováhy střevní mikroflóry.nHlavní složky: Probiotika jsou definována jako živé mikroorganismy, které při podávání v odpovídajícím množství poskytují zdravotní přínos. (definice FAO/WHO, 2002). Bakterie Lactobacillus, Bifidobacterium a Streptococcus jsou přirozenou součástí střevní mikroflóry. Probiotika pomáhají udržovat dlouhodobou rovnováhu mikroflóry ve střevě. Prebiotická vláknina slouží jako potrava a zdroj energie pro “přátelské” bakterie ve střevě a podporuje množení přirozené střevní mikroflóry. nWalmark Laktobacily COMPLEX :Široké spektrum bakterií – kombinace 8 probiotických kmenů. Vysoké množství živých mikroorganismů – až 15,6mld CFU v maximální denní dávce. Obohaceno o prebiotickou vlákninu (fruktooligosacharidy). Vhodné v průběhu a po antibiotické léčbě, během cestování, pro celou rodinu a děti od 3 let. Vyrobeno držitelem certifikátu GMP
Walmark

Parametry

EAN
8596024015967
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
28 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1–3 tobolky denně, s jídlem nebo do 30 minut po jídle, nejlépe ráno. 1–2 tobolky denně pro dlouhodobé užívání, 3 tobolky v případě potřeby.
  • maltodextrin, fruktooligosacharidy, želatina, bakterie (obsahuje: mléčné a sójové složky) - Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, látka protispékavá (stearát hořečnatý), antioxidant (kyselina askorbová)
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Laktobacily s...

156,00 Kč