0

LACTO SEVEN Trio 3in1 50 tablet

Doplněk stravy obsahuje sedm různých přírodních kmenů bakterií mléčného kvašení, vitamín C a zinek, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Žvýkací tableta má příchuť červeného pomeranče a je slazená xylitolem.
Více informací
LACTOSEVEN
Skladem
234,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Hmotnost střevní mikroflóry se odhaduje až na 1,5 kg. Střevní mikroflóra se skládá převážně z bakterií a existuje velké množství bakteriálních druhů: byly identifikovány stovky či dokonce tisíce různých druhů. Střevní mikroflóra se začíná vyvíjet od narození a vývoj pokračuje až do dvou let věku. Po prvních letech života zůstává bakteriální složení střevní mikroflóry poměrně stabilní a individuální, nejvíce modifikujícími faktory jsou strava a léčba antibiotiky. Ve zdravé střevní mikroflóře existuje mikrobiální rovnováha.

Bakterie je chráněna před žaludeční kyselostí.

Lacto Seven Trio obsahuje výběr bakteriálních kmenů, které jsou přirozeně odolné vůči žaludeční kyselině. Při výrobě byly bakterie chráněny speciální technologií Bio-support™ tvořenou patentovanou směsí proteinů a polysacharidového komplexu. Tato technologie zajišťuje přežití bakterií během výrobních procesů, skladování finálního produktu a při průchodu žaludeční kyselostí. Tato ochrana zaručuje dobrou životaschopnost bakterií, když se dostanou do střeva. Ve střevě se bakterie uchytí na membránu střevní sliznice a kolonizují se.

LACTOSEVEN

Parametry

EAN
6410530058084
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení

50 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vitabalans OY, Hämeenlinna
  • Dospělí: 1-2 tablety denně
  • Děti od 3 let: 1 tableta denně

Tabletu lze žvýkat nebo nechat pomalu rozpustit ústech.

Sladidlo (xylitol), přípravek z bakterií mléčného kvašení [maltodextrin, antioxidant (kyselina askorbová)], vitamín C (kyselina L-askorbová), zinek (citrát zinečnatý), objemové činidlo (hydroxypropylcelulóza), leštící látka (hořečnaté soli mastných kyselin), aroma (červený pomeranč), kyselina citronováObsahuje malé stopy mléka a sóji.
Lacto Seven Trio je vhodné pro každodenní použití.Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Obsahuje sladidla. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.

LACTO SEVEN Trio 3in1 50...

234,00 Kč