0

LACTO SEVEN Strong 30 kapslí

Doplněk stravy obsahuje sedm různých přirozených kmenů bakterií mléčného kvašení a vitamin D3. Používá se při zvýšené potřebě bakterií mléčného kvašení, při a po antibiotické léčbě.
Více informací
LACTOSEVEN
Skladem
203,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Odhadovaná hmotnost střevní mikrobiální flóry je 1–1,5 kg. Flóra se skládá většinou z bakterií, jejichž počet je 10krát vyšší než počet buněk těla. Mikrobiální mikroflóra se začíná vyvíjet od narození a vývoj pokračuje až do dvou let. V počátečních letech zůstává bakteriální složení flóry poměrně stabilní a individuální, k největším změnám dochází v případě změny stravování či během antibiotické léčby. Ve zdravé flóře existuje mikrobiální rovnováha. Bakterie mléčného kvašení, nejznámější bakterie, udržují bakteriální rovnováhu flóry.

Lacto Seven Strong obsahuje 10 miliard živých bakterií mléčného kvašení a je nejsilnějším produktem značky Lacto Seven.

Vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému.

Speciální ochrana bakterií Bio-support™

Bakterie obsažené v Lacto Seven Strong jsou chráněny speciální technologií Bio-Support™. Tato technologie je vyrobená z patentované směsi proteinů a polysacharidového komplexu. Díky tomu je zaručené přežití bakterií během výrobního procesu, skladování produktu a také při trávení v kyselém prostředí žaludku. Tato ochrana zaručuje dobrou životaschopnost bakterií, když bakterie dorazí do střev. Ve střevě se poté živé bakterie mohou připojit ke střevním sliznicím a kolonizovat je.

LACTOSEVEN

Parametry

EAN
6410530056424
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vitabalans OY, Hämeenlinna
1 kapsle denně, zapít vodou.
Sladidlo (xylitol), přípravek bakterií mléčného kvašení [maltodextrin, antioxidant (kyselina askorbová)], plnidlo (hydroxypropylcelulóza), leštidlo (hořečnaté soli mastných kyselin), jahodovo-malinové aroma, cholekalciferol. Obsahuje malé stopy mléka a sóji.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

LACTO SEVEN Strong 30 kapslí

203,00 Kč