0

TRIFOLAC forte 30 kapslí

Moderní probiotikum 3. generace, které obsahuje tři extenzivně klinicky zdokumentované střevní kmeny. Pomáhá obnovit a udržet harmonii Vašeho zažívacího aparátu.
Více informací
TRIFOLAC

Velikost balení:

30 ks
10 ks
Skladem
221,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTM GG je jeden z nejobdivovanějších a nejceněnějších probiotických kmenů. Historie jeho výzkumu sahá až do roku 1983, kdy byl izolován z lidského zdroje. Od té doby se stal nejpoužívanějším probiotickým kmenem na světě a v současnosti je považován za zlatý standard střevního probiotika s počtem publikovaných klinických studií přesahující číslo 300. Bifidobacterium animalis, ssp. lactis BIFOLACTM 12 je nejlépe zdokumentovaný kmen z rodu bifidobakterií s cca 180 publikovanými klinickými studiemi. Lactobacillus acidophilus BIFOLACTM 5 je nejmladší z naší trojice (150 studií). Tyto dva kmeny jsou ve světě probiotik oblíbenou kombinací pro své výhodné komplementární vlastnosti.

Jak poznám, že je probiotikum kvalitní? Nejsou všechna stejná?

1) Aby se kvalitní kmeny „dostaly ke své práci“ ve Vašem těle, musejí být nejprve dobře zakonzervovány. Jedině tak se „dožijí“ v kapsli setkání s Vámi, třeba rok od data výroby. Pokud probiotickou kapsli poté spolknete, musí její obal účinně ochránit bakterie před nástrahami lidského trávicího traktu.

BIFOLAC FORTE® používá pokročilou technologii CAPSUGEL DR CAPS® (kapsle s cíleným uvolňováním), u které byla klinickými studiemi prokázána plná ochrana jejího obsahu při průchodu žaludkem. Tato kapsle je rostlinného původu, bez jakýchkoli chemikálií a potahů.

2) Kvalitní kmeny (humánní bakterie zdokumentované studiemi)

Pokud mají bakterie „vykonat svoji práci“, musejí být schopné aktivně přežít ve Vašem těle. Proto je logické používat bakterie izolované z lidského organismu, ne zvířecí, potravní nebo jinde nalezené. K tomu se řadí schopnost bakterií přilnout k lidským (v tomto případě střevním) sliznicím, odolat žaludečním a žlučovým kyselinám a pankreatickým enzymům. Pro Vaši bezpečnost je pak zcela zásadní plná citlivost použitých kmenů k antibiotikům.

 

TRIFOLAC

Parametry

EAN
8594169228075
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biomedica, spol. s r.o.
Biomedica, spol. s r.o.
Doporučená dávka je 1-2 kapsle denně s jídlem. Pokud užíváte s antibiotiky, zachovejte 3 hodinový odstup.

Střevní probiotika Lactobacillus rhamnosus SP1, Lactobacillus acidophilus LA1, Bifidobacterium animalis ssp. Lactis BLC1, FOS (prebiotikum).

Další složky: rýžová mouka, stearan hořečnatý. Obal kapsle: želatina.

Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

TRIFOLAC forte 30 kapslí

221,00 Kč