0

TOPNATUR Colonfit 180 kapslí

Český rostlinný produkt, který je určen pro řízenou dietární výživu při zácpě a hemoroidech. ColonFit je vhodný pro každého, včetně těhotných a kojících žen, diabetiků a dětí od 12 let.
Více informací
TOPNATUR
Skladem
353,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jedná se o volně prodejnou potravinu pro zvláštní lékařské účely.

ColonFit je účinný při dlouhodobé zácpě a šetrně působí při problémech s hemoroidy. Prostřednictvím ColonFitu rychle doplníte zásobu vlákniny a probiotik.

Formule 3 v 1: Probiotika (živé kultury, přátelské bakterie) + Prebiotika (inulín, živiny pro probiotika) + Vláknina psyllium.

Vláknina Psyllium – rozemleté osemení jitrocele indického, které absorbuje ve vodě více než 40krát svou vlastní hmotnost, je ideálním zdrojem vlákniny a dieteticky pomáhá při poruchách motility střev, které jsou doprovodným příznakem zácpy.

Probiotika – ColonFit obsahuje 5 unikátních kmenů probiotických kultur.

Prebiotika – ColonFit obsahuje prebiotika, které slouží jako potrava pro probiotika.

TOPNATUR

Parametry

EAN
8594028193513
8594028193513
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
180 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Topnatur
Dospělí užívejte jednou až dvakrát denně v množství 5 kapslí. Zapijte vodou nebo ovocnou šťávou (v min. objemu 200 - 400 ml). Přípravek je určen výhradně k perorálnímu využití. Děti od 12 let užívejte produkt jednou až dvakrát denně v množství 2 kapslí. Zapijte vodou nebo ovocnou šťávou (v min. objemu 200 ml).
Osemení psyllia (plantago ovata forsk), inulín, želatinová kapsle, stearát hořečnatý, probiotické kmeny: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophius, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus.

TOPNATUR Colonfit 180 kapslí

353,00 Kč