0

CANNAMEDIQ Hypetezin 60 tobolek

Unikátní doplněk stravy s konopím a hlohem určený pro efektivní modulaci krevního tlaku. Přírodní složení na bázi konopí a rostlinných extraktů zajišťuje vysokou účinnost a maximální bezpečnost.
Více informací
CANNAMEDIQ
Skladem
336,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hypetezin obsahuje extrakty hlohu a vinné révy, které pozitivním způsobem upravují krevní tlak. Obsažený extrakt vinné révy podporuje funkčnost srdce, hloh zmírňuje nervové napětí a šafrán podrážděnost, které mívají na krevní tlak negativní vliv. CannamediQ® je řada unikátních přípravků využívajících jedinečné síly konopí na lidský organizmus. Ve svém složení kombinují tyto produkty vysoce aktivní konopný extrakt s přírodními složkami, vitaminy a minerály. CannamediQ® umožňuje konečně využít blahodárné účinky dlouhá léta tabuizovaného konopí zcela legálně, bezpečně a bez vedlejších účinků.
CANNAMEDIQ

Parametry

EAN
8594059739391
8594059739391
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tobolka 1–2x denně, dle požadované intenzity účinku. Doporučujeme užívání zahájit denní dávkou 1 tobolka denně a v případě potřeby výraznějšího efektu přejít na užívání 1 tobolka 2x denně.
Suchý extrakt z plodu hlohu (Crataegus monogyna), suchý extrakt ze semen celeru (Apium graveolens), RIM concentrate forte (směs extraktu z plodů vinné révy a extraktu z pivovarských kvasnic v poměru 1:1), extrakt z konopných semen (Cannabis sativa), rutin extrahovaný z květů jerlínu (Sophora japonica), suchý extrakt z květu šafránu (Crocus sativus).
Přípravek není vhodný pro současné užívání s antihypertenzivními léky. Hlohové glykosidy mohou zesilovat účinek kardiotonik s obsahem digoxinu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku.

CANNAMEDIQ Hypetezin 60...

336,00 Kč