0

DIOZEN 500 mg 30 tablet

Léčba příznaků a projevů chronické žilní insuficience dolních končetin. Léčba akutní ataky hemoroidálního onemocnění. Čtěte pozorně příbalový leták.
Více informací
DIOZEN

Velikost balení:

30 ks
60 ks 120 ks

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

DIOZEN 500 mg 30 tablet

Diozen pomáhá při projevech chronické žilní nedostatečnosti, jako jsou pocit tíhy v nohou, bolest, noční křeče v nohou a otoky nohou. Přípravek zvyšuje napětí žilní stěny a odolnost cév, snižuje tvorbu otoků a má protizánětlivý účinek. Diozen se také užívá k léčbě akutní ataky hemoroidálního onemocnění. Hemoroidy jsou uzlovité žilní rozšířeniny v oblasti konečníku. Doprovází je svědění, bolest či krvácení v oblasti konečníku a potíže s vyprazdňováním. Přípravek Diozen mohou užívat dospělí.
DIOZEN

Parametry

SUKL kód
0243052
EAN
8594739233935
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Venopharmaca, antivaricosa
Při léčbě chronické žilní nedostatečnosti užívejte 2 tablety 1x denně nebo 1 tableta 2x denně v poledne a večer při jídle. Tabletu zapijte sklenicí vody. Bez porady s lékařem lze přípravek užívat nejdéle 3 měsíce. Při hemoroidech užívejte 2 tablety 3x denně při jídle po dobu prvních 4 dnů, poté 2 tablety 2x denně v poledne a večer při jídle po dobu následujících 3 dnů. Následně se užívají 2 tablety 1x denně nebo 1 tableta 2x denně v poledne a večer při jídle. Tabletu zapijte sklenicí vody. Pokud příznaky hemoroidů nevymizí do 15 dnů, je třeba se poradit s lékařem.
Léčivou látkou je diosminum micronisatum 500 mg v jedné potahované tabletě. Pomocnými látkami jsou mikrokrystalická celulosa, želatina, sodná sůl karboxymethylškrobu typ A, mastek, magnesium-stearát. Potahová vrstva tablety obsahuje hypromelosu 2910, oxid titaničitý (E 171), makrogol 6000, magnesium-stearát, žlutý oxid železitý (E 172), glycerol, červený oxid železitý (E 172), natrium-lauryl-sulfát.
Přípravek Diozen není určen pro děti a dospívající. Čtěte pozorně příbalový leták.

DIOZEN 500 mg 30 tablet

159,00 Kč