0

Cannaderm Robátko mycí pěna Sensitive 200 ml

Pro jemné a šetrné mytí citlivé pokožky. Nedráždí a nevysušuje citlivou pokožku. Bez parfémů a barviv. Certifikované přírodní BIO kosmetika.
Více informací
Cannaderm
Skladem
331,00 Kč Vč. DPH

(1,65 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Cannaderm Robátko mycí pěna Sensitive 200 ml

Nové upravené složení s vyšší pěnivostí, nyní ještě lépe umyje vaše miminko. Přírodní receptura s extra šetrnými mycími látkami vyhovuje i pro nejmenší děti a také pro pokožku s projevy atopie a ekzému. Mycí pěna jemně, ale účinně, odstraňuje povrchové nečistoty z pokožky bez podráždění nebo vysoušení. Vhodná i pro mytí obličeje a očních partií. Pokožka je po umytí vláčná, jemná a zklidněná. Účinné látky: konopný olej a extrakt, glycerin, esenciální olej z levandule, šalvěj.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059736987
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Před každým použitím protřepejte lahvičku a do dlaně stisknutím pumpičky aplikujte potřebné množství pěny, kterou následně naneste na pokožku. Pěna neštípe a snadno se vymývá.
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Polyglyceryl-4 Caprate, Cannabis Sativa Seed Oil, Citrus Grandis Seed Extract, Cannabis Sativa Seed Extract, Glyceryl Undecylenate, p-Anisic Acid, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, Salvia Officinalis Oil.

Cannaderm Robátko mycí pěna...

331,00 Kč