0
  • Mustela Akce

Mustela Olej do koupele na suchou pokožku 500 ml

Jemně čistí, snižuje pocity pnutí, dlouhodobě vyživuje. pokožku a zabraňuje jejímu vysušování. Zanechává na ní ochranný film.
Více informací
Mustela
Brzy skladem
579,00 Kč Vč. DPH

(1,16 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Mustela Olej do koupele na suchou pokožku 500 ml

Nová formule přírodního původu vyvinutá speciálně pro suchou pokožku, která zaručuje vysokou toleranci od narození. Obsahuje organickou certifikovanou přírodní složku: avokádový olej a 98 % složek přírodního původu. Složky speciálně vybrané pro suchou pokožku: Organicky pěstovaný avokádový olej: s výživnými a ochrannými vlastnostmi, které pomáhají omezovat suchost pokožky. Avocado Perseose®, patentovaná přírodní složka: chrání kožní bariéru, hydratuje a uchovává zásoby kmenových buněk. Glycerin přírodního původu: s hydratačními a ochrannými vlastnostmi. Mírná povrchově aktivní látka: jemně čistí bez vysoušení pokožky. Dermatologicky a pediatricky testováno. Klinicky prokázaná účinnost: Jemně čistí, snižuje pocity pnutí, dlouhodobě vyživuje pokožku a zabraňuje jejímu vysušování při koupání nebo způsobeného tvrdou vodou a zanechává na ní ochranný film. Zanechává pokožku pružnou a hebkou.
Mustela

Parametry

EAN
3504105034290
Léková forma
Olej
Velikost balení
500 ml
Určeno pro
Kojence a děti
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Mustela
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROXYPROPYL GUAR, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT , PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL

Mustela Olej do koupele na...

579,00 Kč