0

WALMARK Proenzi 3 plus 180 tablet

Doplněk stravy, kloubní výživa pro zdravé klouby,chrupavky, kosti, šlachy a vazy. Účinější složení, působí ve všech kloubech. Pozitivní efekt přetrvává i po ukončení užívání, a to 2-3 měsíce.
Více informací
WALMARK
Skladem
537,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Proenzi® 3+ obsahuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, Unique MSM® a speciální ExPur complex. Glukosamin a chondroitin jsou základní stavební složky kloubní chrupavky a dalších pojivových tkání - kostí, vazů a šlach. MSM je zkratka pro metylsulfonylmetan, který je znám jako přírodní zdroj biologicky aktivní síry. ExPur complex je speciální kombinace kolagenu typu II a vitaminu C. Kolagen typu II je základní stavební složkou kloubní chrupavky a vitamin C přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Proenzi® 3+ je doporučován pro podporu všech kloubů - kolenních, kyčelních, kloubů rukou a páteře. Efekt přetrvává i po ukončení užívání, a to 2-3 měsíce.
WALMARK

Parametry

EAN
8595165296853
8595165296853
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
180 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
Dospělí 3 tablety denně. Děti od 12 let 1 tabletu denně. Užívejte nejlépe po jídle. Dodržujte dostatečný pitný režim. Při problémech s polykáním je možné tablety půlit či drtit. Optimální doba užívání je 2-3 měsíce. Je možné i dlouhodobé užívání.
  • glukosamin sulfát 2 KCl (z korýšů), stearát hořečnatý (látka protispékavá), hydroxypropylmethylcelulóza (stabilizátor), talek, kolagen typu II, methylsulfonylmethan, fosforečnan vápenatý, polyfruktóza, triglyceridy, mikrokrystalická celulóza, chondroitin sulfát, hrachový škrob, kyselina L-askorbová
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Proenzi 3 plus 180...

537,00 Kč