0

BARNY´S Triple blend extra silný 200 g

Prémiová koubní výživa obohacená o patentované kolageny. Vhodné i pro dlouhodobé podávání, pro sportovce, těžce fyzicky pracující a pro osoby s nadměrně zatěžovanými klouby.
Více informací
BARNY´S

Velikost balení:

200 g
700 g
Skladem
453,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Nejsilnější chondroprotektivní doplněk stravy na klouby značky Barny´s. Obsahuje kombinaci chondroprotektivních látek, glukosaminsulfátu, chondroitinsulfátu, látky MSM Lignisul® a kolagenů v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™ a CARTIDYSS™ a vitamin C ve formě NUTRA-C™. MSM Lignisul® nazývaný jako zázračná ingredience, je důležitá výživová látka při stavbě pojivových tkání a kloubních chrupavek. Pro zachování kvality produktu nejsou přidávána žádná barviva.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629902829
621629902829
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
200 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Užívejte 1 odměrku denně rozmíchanou lžičkou v min. 2 dcl vody, nejlépe ráno nebo kdykoli během dne, nalačno nebo po jídle. Možno ochutit šťávou. Odměrka přiložena. Další možností je rozmíchání doporučené denní porce v ochuceném jogurtu.
MSM – LIGNISUL® (methylsulfonylmethan, protispékavá látka: oxid křemičitý), glukosaminsulfát 2KCl (z korýšů), chondroitinsulfát, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, vitamin C NUTRA-C™ (L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 24 % RHP) 19,3 mg, extrakt chrupavek – kolagen II. typu CARTIDYSS™ (z ryb) 62 %, hydrolyzovaný kolagen I. typu COLLYSS™ (z ryb) 90 %, sladidlo: steviolglykosidy z rostliny stévie.
Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Před použitím dózu dobře protřepejte, uchovávejte dobře uzavřené.

BARNY´S Triple blend extra...

453,00 Kč