0

BARNY´S SIOUX 600 g

Severoamerická receptura pro klouby a celý pohybový aparát. Obsahuje vitamin C ve formě NUTRA-CTM, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro dobrou funkci chrupavek a kostí. Vhodný pro všechny generace, velmi účinný i u seniorů ve vysokém věku.
Více informací
BARNY´S

Velikost balení:

600 g
600 g
Skladem
732,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Výhodami produktu jsou vysoká a okamžitá účinnost a komfort užívání (ve vodě zcela rozpustný bílý bioaktivní prášek).

Barny's SIOUX™ obsahuje:

Ultra čistou podobu látky MSM Lignisul® (organická sloučenina síry) v koncentraci 99,5 %.

Značkový kolagen COLLYSSTM kolagen typu I získávaný z kůže mořských ryb v nejvyšší kvalitě, vyskytuje se v silně zatěžovaných strukturách, jako jsou šlachy a vazivová chrupavka. Dále se vyskytuje i v kostech a pokožce. Kolagen typ I je odolný v tahu.

Značkový kolagen CARTIDYSSTM kolagen typu II získávaný z chrupavek rejnoků v nejvyšší kvalitě, vyskytuje se ve formě fibril o délce 20 nm a udržuje tvar chrupavky – brání její deformaci. Je součástí hyalinní a elastické chrupavky. Kolagen typ II je odolný v tlaku.

Vitamin C ve formě NUTRA-CTM, jedná se o nekyselou značkovou formu vitaminu C, obsahující jeho metabolity. Působí mírně na žaludek, takže je vhodná i pro citlivé osoby. Jde o vysoce biologicky dostupnou formu a silný antioxidant, který se vyznačuje rychlou absorpcí, lepším udržením v organismu, nižší ztrátou močí a absencí trávicích potíží po konzumaci. Vitamin C je důležitý pro tvorbu kolagenu pro správnou funkci kloubních chrupavek, kostí a kůže.

Užívání doplňku stravy SIOUX™ doporučujeme osobám všech věkových kategorií, převážně pro populaci 50+ a seniory ve vyšším věku, osobám s počínajícími obtížemi pohybového aparátu, pro aktivní i pasivní sportovce, pro ženy k udržení zdravého vzhledu kůže a krásy pokožky díky obsahu vitaminu C.

BARNY´S

Parametry

EAN
621629902324
621629902324
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
600 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Užívejte 1 odměrku doplňku stravy Barny´s SIOUX™ denně rozpuštěnou v min. 250 ml vody, nejlépe ráno během snídaně. Celkovou denní dávku lze též rozdělit na 2 dávky a užívat ráno a večer před jídlem nebo po jídle. Do sklenice lze přidat šťávu vymačkanou z půlky citronu nebo jinou šťávu pro dochucení nápoje.
MSM Lignisul® (methylsulfonylmethan – organická sloučenina síry, protispékavá látka: oxid křemičitý) vitamin C NUTRA-C™(L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 25 % RHP) 20,16 mg, hydrolyzovaný kolagen typ I COLLYSS™ 90% (kolagenní proteiny z ryb), kolagen typ II CARTIDYSS™ 62% (kolagenní proteiny z ryb – rejnoků).
Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Před použitím dózu dobře protřepejte, uchovávejte dobře uzavřené.

BARNY´S SIOUX 600 g

732,00 Kč