0

KENDAMIL Nemléčná vícezrnná kaše 150 g

Nemléčné kaše Kendamil neobsahují mléko, takže na jejich přípravu můžete použít jakékoli kojenecké mléko, na které je vaše miminko zvyklé, včetně toho mateřského.
Více informací
Kendamil
Brzy skladem
99,00 Kč Vč. DPH

(0,66 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

KENDAMIL Nemléčná vícezrnná kaše 150 g

Struktura kaší je přizpůsobená věku dětí, takže čím starší mrňouskové jsou, tím větší kousíčky kaše obsahují. To proto, aby nezahálely zoubky a děti se je naučily používat. Žádná z kaší neobsahuje přidaný cukr, takže lehce nasládlou příchuť jim dodává pouze vyzrálé ovoce a pečlivě vybrané cereálie.
Kendamil

Parametry

EAN
5056000505187
Léková forma
Kaše
Velikost balení
150 g
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 7 měsíce
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Kendal Nutricare
Smíchejte cca 6 polévkových lžic (90 ml) předem připravené kojenecké výživy (kterou aktuálně používáte a kterou připravte podle návodu jako do láhve) s 1 a 1/2 lžící (15 g) sypké vícezrnné kaše a dobře promíchejte. Před podáváním zkontrolujte teplotu. Kaši je možné podle potřeb miminka připravit hustší nebo řidší, uvedený poměr je orientační. Nedojedenou kaši znovu nepodávejte. Kaši neohřívejte v mikrovlnné troubě. K přípravě kaše je možné použít také mateřské mléko.
BIO mouka (75 %) [BIO PŠENICE, BIO OVES), malé BIO OVESNÉ vločky (25 %), vitamíny (vitamín A, B1, vitamín D). Obsahuje LEPEK. Alergeny jsou označeny VELKÝMI PÍSMENY. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Balení obsahuje cca 10 porcí.
Potravina pro zvláštní výživu. Obilovinový příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 7. měsíce. Potravina je součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Pro zdraví dítěte je důležité vždy dodržovat pokyny k přípravě a skladování. Již od prvních zoubku věnujte pozornost pravidelné péči o zubní hygienu.

KENDAMIL Nemléčná vícezrnná...

99,00 Kč