0

NUTRILON První kaše rýžová s příchutí vanilky 225 g

Obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce věku vždy dle doporučení pediatra, v prášku. S unikátní směsí s prebiotiky.
Více informací
Nutrilon
Skladem
106,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

První kaše rýžová s příchutí vanilky je vhodná jako bezlepková kašička při zavádění prvních příkrmů, když vaše děťátko objevuje poprvé pevnou stravu. Svým složením a texturou je přizpůsobena přesně věku dítěte díky čemuž mu pomůže s jednoduchým a postupným přechodem na pevnou stravu.
Nutrilon

Parametry

EAN
5900852044274
5900852044274
Léková forma
Prášek
Velikost balení
225 g
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Nutricia
1. Převařte kojeneckou vodu a ochlaďte ji na cca 50 °C. 2. Do talíře nebo misky nalijte 150 ml vody. 3. Přidejte 5 polévkových lžic prášku (celkem 45 g) a důkladně zamíchejte. Hustotu kaše můžete podle potřeby upravit přidáním vody či prášku. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou.
Rýžová mouka 40,7 %, sušené odtučněné mléko 25,3 %, sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), galaktooligosacharidy (mléka) 4,7 %, minerální látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), fruktooligosacharidy 0,37 %, maltodextrin - z brambor, vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-α-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, cholekalciferol - vit. D, D-biotin, thiamin mononitrát - vit. B1, pyridoxin hydrochlorid - vit. B6), přírodní vanilkové aroma.
Potravina je součástí smíšené stravy dítěte a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Kojení je nejlepší výživou dítěte v prvních 6 měsících života. Zavedení doplňkové stravy konzultujte s pediatrem.

NUTRILON První kaše rýžová...

106,00 Kč