0

Bi-Oil 200 ml

Pečující olej pro ošetření jizev a strií.
Více informací
Bi-Oil

Velikost balení:

200 ml
60 ml
Skladem
669,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bi-Oil pomáhá snižovat viditelnost nových i starých jizev a pravděpodobnost vzniku strií během těhotenství, prudkého růstu v dospívání a období rychlých váhových přírustků. Bi-Oil pozitivně působí na sjednocení odstínu pokožky a pomáhá zlepšovat její vzhled. Obsahuje přelomovou ingredienci PurCellin Oil, díky které je vrstva přípravku tenká a umožňuje snažší vstřebávání.
Bi-Oil

Parametry

EAN
6001159113119
6001159113119
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Union Swiss
Přípravek aplikujte na zasažené oblasti minimálně 2x denně, a to po dobu alespoň 3 měsíců. Během těhotenství by měl být přípravek aplikován od druhého trimestru na místa, která jsou náchylná pro vznik strií. Aplikujte malé množství a vmasírujte.
Přípravek obsahuje účinné látky purcellin oil, vitamin A, E, měsíčkový olej, levandulový olej, rozmarýnový olej, heřmánkový olej.
Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Extract, Glycine Soja Oil, Bisabolol, Tocopherol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 26101

Bi-Oil 200 ml

669,00 Kč