0

Elasti-Q Original Tělový krém k prevenci strií 200 ml

Přípravek určený k prevenci vzniku strií v těhotenství i po porodu. Má lehkou konzistenci, snadno se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty a má příjemnou vůni.
Více informací
Elasti-Q
Skladem
243,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Elasti-Q Original je nejprodávanějším přípravkem v prevenci strií v České republice. Díky unikátní kombinaci účinných látek (kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin, vitamin E, pupečník a kozinec) je ideálním přípravkem, který skutečně účinně bojuje v prevenci vzniku strií. Pravidelným používáním si zajistíte pevnou a pružnou pokožku nejen během těhotenství, ale i po porodu.
Elasti-Q

Parametry

EAN
8594975120365
8594975120365
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Krém nanášejte lokálně na problematické partie pravidelně, nejlépe 2krát denně. Stačí aplikovat dostatečné množství krému a jemně jej vmasírovat do pokožky.
Aqua, Paraffi num Liquidum, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearates, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Panthenol, Phenoxyethanol, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Parfum, Methylparaben, C13-14 Isoparaffi n, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Ethylparaben, Butylparaben, Centella Asiatica Extract, Laureth-7, Hydrolyzed Elastin, Propylparaben, Astragalus Membranaceus, Root Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Přípravek není vhodný pro děti do 3 let. Je určen k zevnímu použití.

Elasti-Q Original Tělový...

243,00 Kč